Δούκισσα Νομικού: Παντρεύεται το απόγευμα στη Μύκονο

Δούκισσα Νομικού: Παντρεύεται το απόγευμα στη Μύκονο
Η Δούκισσα Νομικού από παλαιότερη τηλεοπτική της εμφάνιση

Ένα χορευτικό αφιέρωμα ως ευχή για "βίον ανθόσπαρτον" στο live του SYTYCD έκανε την παρουσιάστρια να συγκινηθεί και να δακρύσει. Σήμερα ο γάμος της στη Μύκονο (vid)

Η Δούκισσα Νομικού ετοιμάζεται να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας (αν υποθέσουμε πως το εκκλησάκι του νησιού των ανέμων έχει σκαλοπάτια) το απόγευμα του Σαββάτου. Η παρουσιάστρια βρίσκεται εδώ και κάποιες ημέρες στη Μύκονο, όπου και θα τελεσθούν οι γάμοι της με τον επιχειρηματία Δημήτρη Θεοδωρίδη. Ωστόσο, εχτές επέστρεψε στην Αθήνα για τις ανάγκες του live του So You Think You Can Dance. Μάλιστα, η παραγωγή του show επεφύλασσε μια έκπληξη για εκείνη στην αρχή της εκπομπής.

Οι χορευτές του talent show χόρεψαν το “γαμήλιο πάρτι” των Locomondo, όσο εκείνη έστεκε ντυμένη στα λευκά στη μέση του πλατό και εμφανώς συγκινημένη. Δείτε το βίντεο:

Όπως μαθαίνουμε, η τελετή θα γίνει στο εκκλησάκι στο σπίτι του πατέρα του γαμπρού, Σάββα Θεοδωρίδη, στον Άγιο Στέφανο, ενώ θα ακολουθήσει πάρτι στην παραλία του Πανόρμου. Η ίδια έγραφε στο Blog της λίγη ώρα πριν το γάμο: “Η αλήθεια είναι ότι με όλο αυτό το τρέξιμο δεν έχω προλάβει να το πολυσυνειδητοποιήσω ότι ναι, αύριο παντρεύομαι. Τόσο καιρό το περίμενα, τόσο καιρό κάνω όλες αυτές τις προετοιμασίες και τώρα η στιγμή έφτασε! Έχω αγωνία. Αλλά είμαι ταυτόχρονα απίστευτα ευτυχισμένη. Σκέφτομαι μόνο τη στιγμή που θα φτάσω στην εκκλησία και θα τον δω να με περιμένει”.

ΦΩΤΟ INTAGRAM/dutchess_

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα