18 φωτογραφίες άφθονου γέλιου: Πώς να “σκοτώσετε” δημιουργικά την ώρα σας στο Μετρό και το τρένο

default image

Δείτε τι σκαρφίστηκε ένας κομίστας για να περνάει τον χρόνο του ευχάριστα κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων του με το τρένο (Pics)

Άλλοι ακούνε μουσική, άλλοι διαβάζουν βιβλία, άλλοι παίζουν παιχνίδια στο κινητό τους.

Ο καρτουνίστας όμως, October Jones, βρήκε την πιο δημιουργική λύση για να περάσει ευχάριστα τον χρόνο του και να μη βαριέται τις καθημερινές μετακινήσεις.

Έδωσε ζωή στα σχέδια του και ανέβασε τις φωτογραφίες στον λογαριασμό του στο Twitter. Αποτέλεσμα ήταν να γίνει θέμα στα μεγαλύτερα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

O ίδιος ο blogger και σχεδιαστής, October Jones, όπως “ισχυρίζεται”, ξύπνησε μία μέρα έχοντας λάβει ένα πολύ παράξενο μήνυμα στο κινητό. Αποστολέας ήταν ο σκύλος του, Cooper, που με κάποιο μυστήριο τρόπο είχε μάθει να στέλνει SMS.

Έτσι ξεκινάει η ιστορία του “Text From Dog”. Πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά blog στον κόσμο και σίγουρα είναι η πιο επιτυχημένη μέχρι σήμερα δουλειά του Jones.

Δείτε τις καλύτερες εμπνεύσεις του:

Δείτε μέρος της δουλειάς του στο Youtube

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα