Νεαρή πρόσφυγας από τη Συρία γέννησε στο νοσοκομείο της Λάρισας

Νεαρή πρόσφυγας από τη Συρία γέννησε στο νοσοκομείο της Λάρισας

Μία 33χρονη από τη Συρία που ταξίδευε με προορισμό το Βέλγιο, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, στο νοσοκομείο της Λάρισας

Ακόμη μία ιστορία από αυτές που γράφει καθημερινά η δραματική φυγή των προσφύγων, οι οποίοι αναζητούν μία καλύτερη και πιο ασφαλή ζωή, γράφτηκε, αυτήν τη φορά στη Λάρισα.

Μία 33χρονη από τη Συρία, η οποία βρισκόταν στον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης της και ταξίδευε με την οικογένειά της με προορισμό το Βέλγιο, περνώντας από τη Λάρισα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, προκειμένου να φέρει μία νέα ζωή στον κόσμο.

Με τη φροντίδα του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το τέταρτο παιδί της οικογένειας.

Η Κοινωνική Υπηρεσία μερίμνησε να βρεθεί κατάλυμα φιλοξενίας για τον συνομήλικο σύζυγό της και τα τρία παιδιά τους, ηλικίας 7, 13, και 14 ετών, οι οποίοι διέμειναν σε οίκημα που διέθεσε η Μητρόπολη Λάρισας.

Η μητέρα παρέμεινε στο νοσοκομείο από την Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου, έως και την Κυριακή, 1η Νοεμβρίου, οπότε αναχώρησε με την οικογένειά της, συνεχίζοντας το ταξίδι προς το Βέλγιο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα