ΑΠΗΓΑΓΕ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ
Κάτι κατάλαβε λάθος, ένας 22χρονος Αμερικανός. Αντί να φύγει τρέχοντας, απήγαγε τη φίλη του με σκοπό το γάμο
Στην Ελλάδα, μάλλον θα γινόταν το ανάποδο. Μιας και οι Ελληνες άνδρες είναι απρόθυμοι ή αναποφάσιστοι ως προς την ισόβια δέσμευση, η είδηση ότι ένας νεαρός Αμερικανός απήγαγε το κορίτσι του για να το πείσει να περάσουν στεφάνι, ακούγεται απίστευτη. Κι όμως είναι αληθινή.
Ο 22χρονος Τόμας Μάρτιν Πφάϊφερ (μάλλον δεν θα είναι συγγενής της Μισέλ για να έχει τέτοιες ανασφάλειες…) κατέφυγε στην αδιανόητη λύση να αρπάξει την φίλη του δια της βίας, να την οδηγήσει μέχρι το Λας Βέγκας όπου οι τελετές γίνονται στο πιτς φυτίλι, για να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου.
Ο Πφάϊφερ είχε πάρει και την μικρή τους κόρη που ήταν σχεδόν δύο ετών. Το σχέδιό του ήταν να πάνε με το αυτοκίνητο από την πολιτεία της Γουάσινγκτον, (βόρειοδυτικά) ως την πρωτεύουσα του τζόγου, που απέχει 1300 χιλιόμετρα. Ομως στην πρώτη στάση ανεφοδιασμού για βενζίνη στο Ορεγκον, η απηχθείσα έβαλε τις φωνές, έγινε αντιληπτή από τους υπόλοιπους πελάτες. Ετσι, αντί να ντυθεί γαμπρός ο νεαρός βρέθηκε πίσω από της φυλακής τα σίδερα.
Του επιβλήθηκε τεράστια χρηματική εγγύηση που ανέρχεται σε 155.000 δολάρια και αντιμετωπίζει ποινή που μπορεί να φτάσει και τα έξι χρόνια.