Χημικά σε συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Υγείας

Χημικά σε συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Υγείας

Ένταση επικράτησε έξω από το υπουργείο Υγείας κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης φορέων ψυχικής υγείας

Εργαζόμενοι του Δικτύου “Ψυχαργώς” που παραμένουν απλήρωτοι συγκεντρώθηκαν έξω από το υπουργείο Υγείας, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν, μαζί με ασθενείς.

Οι συγκεντρωμένοι ζητούσαν να συναντήσουν τον υπουργό Υγείας, ο οποίος, όμως, σύμφωνα με τους ίδιους, τους παρέπεμπε στον Γ.Γ. του υπουργείου.

Όταν οι διαδηλωτές επιχείρησαν να μπουν στο κτίριο του υπουργείου στην οδό Αριστοτέλους απαιτώντας να δουν τον κ. Λυκουρέντζο, οι αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο σημείο τους απώθησαν με τις ασπίδες κάνοντας και περιορισμένη χρήση χημικών με αποτέλεσμα, μάλιστα, ορισμένοι από τους διαδηλωτές να εγκλωβιστούν μέσα στο κτίριο.

Τα πνεύματα ηρέμησαν λίγη ώρα αργότερα και οι διαδηλωτές αποχώρησαν από το σημείο χωρίς να υπάρξει περαιτέρω ένταση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα