Σταθεροποιητικές τάσεις στο Χρηματιστήριο

Σταθεροποιητικές τάσεις επικρατούν στη σημερινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου Αθηνών με το γενικό δείκτη να παρουσιάζει οριακές απώλειες 0,09%
- 22 Απριλίου 2008 12:59
Σταθεροποιητικές τάσεις επικρατούν στη σημερινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Ο γενικός δείκτης τιμών στις 10:45 η ώρα βρισκόταν στις 4.022,16 μονάδες παρουσιάζοντας οριακές απώλειες σε ποσοστό 0,09%.
Η αξία των συναλλαγών διαμορφώνεται στα 17,4 εκατομμύρια ευρώ.
Οι επιμέρους δείκτες κινούνται στην πλειονότητά τους σε αρνητική τροχιά.
Τη μεγαλύτερη άνοδο εμφανίζουν οι εξής: της Τεχνολογίας κατά 1,56%, της Κοινής Ωφέλειας κατά 0,62% και των Τηλεπικοινωνιών κατά 0,55%.
Τη μεγαλύτερη πτώση έχουν οι εξής: των Βιομηχανικών προϊόντων κατά 1,04%, των Κατασκευών κατά 0,85% και των Προσωπικών-οικιακών προϊόντων σε ποσοστό 0,75%.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης υποχωρεί κατά 0,17%, της μεσαίας κεφαλαιοποίησης παρουσιάζει απώλειες κατά 0,33% και της μικρής κεφαλαιοποίησης σημειώνει πτώση σε ποσοστό 0,23%.
Από τις μετοχές που διαπραγματεύονται 36 ενισχύονται, 38 υποχωρούν και 25 παραμένουν αμετάβλητες.
(Πηγή: ΑΠΕ)