Επιδότηση για απόσυρση αιτήσεων διαζυγίου

default image

Η κυβέρνηση της Μαλαισίας επιδοτεί τα έξοδα για ένα δεύτερο μήνα του μέλιτος σε όσα ζευγάρια αντιμετωπίζουν προβλήματα στο γάμο τους

Το κράτος της Μαλαισίας προσφέρεται να πληρώσει τα έξοδα για ένα δεύτερο μήνα του μέλιτος σε οποιοδήποτε ζευγάρι αντιμετωπίζει προβλήματα και βρίσκεται στα πρόθυρα διαζυγίου, γράφει σήμερα ο τοπικός τύπος.

Πολλά πακέτα διακοπών, περιλαμβάνουν στα έξοδα και την αμοιβή συμβούλου γάμου και σκοπεύουν μέχρι το τέλος του χρόνου να συμβάλουν στη μείωση του αριθμού των διαζυγίων στο κρατίδιο Τερενγκάνου, στα βορειοανατολικά της χώρας, αναφέρει η ιστοσελίδα ενημέρωσης Σταρ.

Στο πακέτο καλύπτονται όλα τα έξοδα ζευγαριών που σκοπεύουν να υποβάλουν αίτηση διαζυγίου ή ζουν εν διαστάσει, ανακοίνωσε ο Ασαάρι Ιρντις επικεφαλής της επιτροπής κοινοτικής ανάπτυξης της πολιτείας .

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η πολιτεία προχώρησε σε αυτό το πιλοτικό πρόγραμμα στις αρχές του χρόνου επιλέγοντας 25 ζευγάρια με προβλήματα για ένα ταξίδι διαρκείας τριών ημερών.

Ο Ασαάρι πρόσθεσε ότι τα αποτελέσματα του προγράμματος ήταν “θετικά” αλλά αρνήθηκε να αποκαλύψει εάν κάποιο από τα ζευγάρια άλλαξε άποψη σχετικά με την απόφαση του να χωρίσει.

“Με αυτό το πακέτο ελπίζουμε τα ζευγάρια θα εκτιμήσουν τους γαμήλιους δεσμούς και θα αποφύγουν το χωρισμό” κατέληξε ο Ασαάρι.


 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα