Ατρόμητη γιαγιά, ασθενής μνήμη

default image

Μια 92χρονη Αμερικανίδα γιόρτασε τα γενέθλιά της με ελεύθερη πτώση από αεροπλάνο, αλλά δεν μπορεί να το θυμηθεί

Μια 92χρονη Αμερικανίδα γιόρτασε τα γενέθλιά της με ελεύθερη πτώση από αεροπλάνο, αλλά δεν μπορεί να το θυμηθεί.

Η Jane Bockstruck, κάτοικος Swanzey, δήλωσε σε τοπική εφημερίδα ότι δεν ξέρει πώς κατάφεραν να την πείσουν να πέσει με αλεξίπτωτο. Με συγγενείς και φίλους να παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα, η ηλικιωμένη γυναίκα, στις 19 Σεπτεμβρίου πήδηξε από το αεροπλάνο στο “Skydiving Club” στο Orange, δυτικά της Βοστόνης.

Το κακό είναι ότι τη μοναδική αυτή εμπειρία η κυρία Bockstruck, δεν μπορεί να τη θυμηθεί. Μπορεί στα 92 της το σώμα να αντέχει μια πτώση, αλλά δυστυχώς δεν ισχύει το ίδιο και για τη μνήμη της.

Πάντως, ο Paul Peckham τζούνιορ, ο άνθρωπος που έπεσε μαζί της, τόνισε ότι η 92 χρονη έκανε μια θαυμάσια πτώση και προσγειώθηκε χωρίς να πάθει το παραμικρό. Ο κ. Peckham, δήλωσε ότι η κ. Bockstruck, είναι ο γηραιότερος άνθρωπος στον κόσμο που επιχείρησε ελεύθερη πτώση.

Η ατρόμητη 92 χρονη, κατά δήλωσή της, έχει παντρευτεί 7 φορές, έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και έχει εργαστεί από υπάλληλος ξενοδοχείου, μέχρι ράφτρα για την ταινία του John Wayne “True Grit”. Μπροστά σε όλα αυτά η πτώση μοιάζει παιχνιδάκι.

(Πηγή: www.clickorlando.com)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα