Απώλειες για μια ακόμα μέρα

Με απώλειες έκλεισε για τέταρτη συνεχή συνεδρίαση το χρηματιστήριο, καθώς οι τιμές των μετοχών δεν διατήρησαν τα ενδοσυνεδριακά κέρδη
- 25 Ιουνίου 2010 17:18
Με πτώση, για τέταρτη συνεχή συνεδρίαση, έκλεισε η χρηματιστηριακή αγορά, στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας, καθώς οι τιμές των μετοχών δεν κατόρθωσαν να διατηρήσουν τα ενδοσυνεδριακά τους κέρδη, τα οποία ξεπερνούσαν το 1%.
O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 1.460,46 μονάδες σημειώνοντας πτώση σε ποσοστό 0,57%. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 79,466 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε πτώση σε ποσοστό 0,56%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχώρησε σε ποσοστό 0,10% και ο δείκτης της μικρής κεφαλαιοποίησης σημείωσε άνοδο 0,68%.
Από τους επιμέρους δείκτες τη μεγαλύτερη άνοδο κατέγραψαν οι δείκτες των Κατασκευών +1,92% και των Ασφαλειών +1,73%.
Αντιθέτως τις μεγαλύτερες απώλειες παρουσίασαν οι δείκτες των Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας -3,83% και των Βιομηχανικών προϊόντων -0,81%
Από τις μετοχές, 73 κινήθηκαν ανοδικά, 74 πτωτικά και 53 παρέμειναν σταθερές.
Τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι μετοχές :Epsilon Net +9,52%, Καρατζή +8,59%, Επίλεκτος +8,57% και Eurodrip +8,47%.
Τη μεγαλύτερη πτώση κατέγραψαν οι μετοχές: Εικόνα-Ηχος -11,11%, Ζάμπα -9,83%, Βιοκαρπέτ -9,57% και ΑΛΚΟ -7,69%.