Όχι πια εργένης

default image

Τελικά δεν υπάρχει άνθρωπος ο οποίος να μην θέλει να παντρευτεί. Το "τελευταίο οχυρό" "άκουγε" στο όνομα Αλβέρτος του Μονακό αλλά όχι πια. Ο πρίγκηπας αρραβωνίζεται όπως λέγαμε στο παρελθόν και εγκαταλείπει και αυτός το εργενιλίκι.

Αρραβωνιάζεται σύμφωνα με ανακοίνωση του παλατιού  ένας από τους πλέον ορκισμένους εργένηδες του κόσμου.

Πρόκειται για τον 52χρονο  Πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό ο οποίος ανακοίνωσε τον αρραβώνα του με την πρώην ολυμπιακή κολυμβήτρια από τη νότια Αφρική Σαρλίν Γουίτστοκ.

Η ανακοίνωση έρχεται να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες μηνών ότι ο Πρίγκιπας Αλβέρτος και η πανέμορφη Νοτιοαφρικανή, πρόκειται να παντρευτούν.

Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος που έχει δύο παιδιά εκτός γάμου, ορκίστηκε Αντιβασιλέας στις 31 Μαρτίου του 2005 και επίσημα ανέλαβε αρχηγός Κράτους στις 12 Ιουλίου του 2005. Η στέψη του έγινε στις 19 Νοεμβρίου του 2005 μετά το θάνατο του πατέρα του, Πρίγκιπα Ρενιέ.

Πήρε μέρος στις Χειμερινές Ολυμπιάδες του 1988, 1992, 1994, 1998, και 2002 στο Μπόμπσλεντ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα