Ο νευρικός πιτσαδόρος

Η παράδοση της παραγγελίας άργησε, η μητέρα αρνήθηκε να πληρώσει και ο πιτσαδόρος άρπαξε το 4χρονο αγοράκι της μέχρι να πάρει τα λεφτά του
- 10 Σεπτεμβρίου 2009 18:03
Μια μητέρα κατηγόρησε τον άνθρωπο που επρόκειτο να της παραδώσει μια πίτσα, για βίαιη συμπεριφορά απέναντι στο γιο της. H Cindy Paardekooper ισχυρίζεται ότι ο οδηγός της Pizza King στο Darwin, είχε αργήσει μία ολόκληρη ώρα να φέρει την πίτσα.
Όταν η 30χρονη αρνήθηκε να πληρώσει, σύμφωνα με την καταγγελία της, ο πιτσαδόρος οργισμένος βούτηξε το παιδί και το κρατούσε ως όμηρο μέχρι να πάρει τα χρήματα.
“Άρπαξε τον γιο μου από το χέρι και τον κρατούσε πάνω στον φράκτη ως όμηρο για την πίτσα” δήλωσε η κα Paardekooper.
Η αστυνομία επιβεβαίωσε την καταγγελία της γυναίκας, ενώ εκπρόσωπος της Pizza King, δήλωσε ότι ο οδηγός παραμένει στη θέση του και το θέμα ερευνάται.
(Πηγή: Couriermail.com)