Κρεοπώλης θα έριχνε στην αγορά 150 κιλά ληγμένων εντοσθίων

Κρεοπώλης θα έριχνε στην αγορά 150 κιλά ληγμένων εντοσθίων

Ευπαθή ζωικά προϊόντα, που είχαν λήξει το 2012, θα διέθετε ένας κρεοπώλης σε περιοχή της Τριφυλίας. Τον πρόλαβε κλιμάκιο της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας

Εντόσθια, που είχαν λήξει το 2012, ετοιμαζόταν να διαθέσει ένας κρεοπώλης σε περιοχή της Τριφυλίας, με μικτό κλιμάκιο ελέγχων της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας να χαλάει τα σχέδια του.

Το κλιμάκιο πήγε στο κατάστημα τη Μ. Εβδομάδα και διαπίστωσε ότι υπήρχαν τιμολόγια για μεγάλες ποσότητες ευπαθών ζωικών προϊόντων, τα οποία όμως δεν βρίσκονταν εκεί. Ο κρεοπώλης για να δικαιολογηθεί είπε ότι τα εντόσθια τα φύλαγε στο σπίτι του. Έτσι πήγαν όλοι στην οικία του κρεοπώλη, όπου εκεί βρέθηκαν μεν σε δύο ψυκτικούς θαλάμους αλλά αποκαλύφθηκε ότι ήταν ληγμένα από το 2012 .

Κατασχέθηκαν 150 κιλά ακατάλληλων προς διάθεση εντοσθίων, τα οποία καταστράφηκαν στα σφαγεία της Καλαμάτας ενώ θα σχηματιστεί δικογραφία εις βάρος του κρεοπώλη, που θα κληθεί να πληρώσει και πρόστιμο, όπως προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Πληροφορίες από tharrosnews.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα