Πρεσβεία σε τιμή ευκαιρίας

Ενας Γερμανός που παρουσιαζόταν ως κτηματομεσίτης, συνελήφθη επειδή προσπάθησε να πουλήσει την αμερικανική πρεσβεία στην Ρώμη!
- 18 Οκτωβρίου 2008 15:53
Ενας Γερμανός που παρουσιαζόταν ως κτηματομεσίτης, συνελήφθη επειδή προσπάθησε να πουλήσει την αμερικανική πρεσβεία στην Ρώμη, σύμφωνα δημοσιεύματα ιταλικών μέσων ενημέρωσης.
Ο 57χρονος που καταζητείται επίσης με ένταλμα των γερμανικών αρχών για σοβαρή απάτη και πλαστογραφία εγγράφων, πιστεύεται ότι είχε ακόμη προσφέρει προς πώληση το κτίριο όπου στεγάζεται ο Οργανισμός Τροφίμων και Γεωργίας των Ηνωμένων Εθνών στην Ρώμη σε ένα γερμανό επιχειρηματία.
Τον περασμένο μήνα είχε μπεί στο στόχαστρο των αρχών όταν προσπάθησε να πουλήσει σε επιχειρηματία που διαμένει στο Μονακό, εμπορικά κέντρα στην Ρώμη και το Μιλάνο. Λεπτομέρειες για τον τρόπο δράσης του δεν έγιναν γνωστές.