Διαρροή 4.000 λίτρων υδραυλικού λαδιού στον ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου

Διαρροή 4.000 λίτρων υδραυλικού λαδιού στον ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου

Υδραυλικό λάδι περίπου 4.000 λίτρων διέρρευσε εντός του ατμοηλεκτρικού σταθμού Αγίου Δημητρίου. Οι υπεύθυνοι δεν διαπίστωσαν ρύπανση

Διαρροή υδραυλικού λαδιού περίπου 4.000 λίτρων ανακοίνωσε η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ότι διαπιστώθηκε στον ατμοηλεκτρικό σταθμό του Αγίου Δημητρίου Κοζάνης.

Η διαρροή έγινε σε αγωγό μεταφοράς εντός του σταθμού και αμέσως κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιοι της ΔΕΗ, οι οποίοι πήραν τα προβλεπόμενα μέτρα για την συλλογή και τη διαχείριση του λαδιού. Όπως τονίζεται, δεν διαπιστώθηκε διαρροή ελαίου στον περιβάλλοντα χώρο, ούτε στις εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων.

Ενημερώθηκε, επίσης, η αρμόδια υπηρεσία περιβάλλοντος της Περιφέρειας, η οποία μετά από έλεγχο που έκανε δεν διαπίστωσε ρύπανση εκτός του σταθμού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα