Πύρινη εκδίκηση

default image

Ένας αποθηκάριος εξοργίστηκε που τον απέλυσαν από την δουλειά του και έκαψε την αποθήκη όπου εργαζόταν προκαλώντας ζημιές 2.5 εκατομμυρίων δολαρίων

Ένας αποθηκάριος εξοργίστηκε που τον απέλυσαν από την δουλειά του, έκαψε την αποθήκη όπου εργαζόταν προκαλώντας ζημιές ύψους 2.5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο 32χρονος Στίφεν Μουρ ενημερώθηκε πέρυσι, παραμονές Χριστουγέννων, ότι θα απολυθεί. Ήταν κατά την διάρκεια ενός χριστουγεννιάτικου πάρτι. Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο δικαστήριο ακούστηκε να λέει για τους εργοδότες: “Να πάνε να πνιγούν. Θα τους κάψω την αποθήκη”. Και κράτησε την υπόσχεσή του.

Ο δικηγόρος του Θεόδωρος Κασσιμάτης είπε ότι ο πελάτης του έπασχε από σχιζοφρένια όταν προέβη στον εμπρησμό. “Έκανε θεραπεία, έπαιρνε φάρμακα αλλά έκανε χρήση μαριχουάνας και αλκοόλ” είπε ο κ. Κασσιμάτης και ζήτησε να μην καταδικαστεί σε φυλάκιση ο Μουρ. Η ποινή του τελευταίου θα ανακοινωθεί αργότερα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα