Ανοίγουν και τα Πολυδύναμα Κέντρα Αισθητικής, μετά από παρέμβαση του Προέδρου του Ε.Ε.Α.

Ανοίγουν και τα Πολυδύναμα Κέντρα Αισθητικής, μετά από παρέμβαση του Προέδρου του Ε.Ε.Α.

Ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, μαζί με αντιπροσωπεία των πολυδύναμων Κέντρων Αισθητικής, επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας 11/5 τον Γενικό Γραμματέα Εμπορίου & Προστασίας Καταναλωτή κ. Παναγιώτη Σταμπουλίδη.

Στόχος της επίσκεψης η επίλυση ενός θέματος που λόγω παρερμηνείας κρατά κλειστά τα πολυδύναμα Κέντρα Αισθητικής, τα οποία σήμερα απασχολούν περίπου 4.000 εργαζόμενους. Όπως έθεσε ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. στον κ. Σταμπουλίδη, τα Πολυδύναμα Κέντρα παρέχουν αποκλειστικά και μόνο υπηρεσίες αισθητικής και δίαιτας με τις ίδιες ακριβώς προϋποθέσεις με τις ήδη λειτουργούσες εταιρίες αισθητικής και τα διαιτολογικά γραφεία και επομένως δεν πρέπει να παραμένουν κλειστά.

Ο Γενικός Γραμματέας αφού ενημερώθηκε πλήρως για την ιδιαιτερότητα στον τρόπο λειτουργίας των Κέντρων Αισθητικής από τους εκπροσώπους τους, δεσμεύθηκε ότι θα ανοίξουν κανονικά στην επόμενη φάση επανεκκίνησης της οικονομίας, στις 18 του μήνα.

Οι εκπρόσωποι των Πολυδύναμων Κέντρων αλλά και ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους προς τον Υφυπουργό Ανάπτυξης κ. Νίκο Παπαθανάση για το ενδιαφέρον που επέδειξε αλλά βεβαίως και προς τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Άδωνι Γεωργιάδη.

SHARE: