Αυτό τον Απρίλιο ανοίξτε φτερά με την Aegean για νέους προορισμούς

Αυτό τον Απρίλιο ανοίξτε φτερά με την Aegean για νέους προορισμούς

Ποιοι είναι οι νέοι προορισμοί της Aegean

Έναν λόγο λιγότερο να κάνουν ένα υποχρεωτικό πέρασμα από την Αθήνα έχουν οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης, της Καλαμάτας, της Κέρκυρας, της Ρόδου και του Ηρακλείου. Πλέον, το δικό τους πρώτο βήμα για ένα ταξίδι δεν αρχίζει μόνο από το Ελευθέριος Βενιζέλος, αλλά από τον τόπο τους και απαιτεί λιγότερο χρόνο και κόπο.

Λένε πως "ένας προορισμός δεν είναι ποτέ ένας μέρος, αλλά ένας νέος τρόπος να βλέπουμε τα πράγματα". Αν ισχύει, τότε, από τον Απρίλιο, οι κάτοικοι πέντε μεγάλων πόλεων της Ελλάδας έχουν όχι έναν, αλλά πολλούς νέους τρόπους να δουν τα πράγματα.

Το Ηράκλειο έρχεται πλέον πιο κοντά στο Άμστερνταμ, ανοίγει φτερά για τη Ντοβίλ, πετάει απευθείας για Μετζ και απογειώνεται για Τουλούζη, με τον αέρα της Aegean. Οι επιβάτες της αεροπορικής εταιρείας από τη Ρόδο φτιάχνουν, αυτό τον Απρίλιο, βαλίτσες για Λυών, Παρίσι και Άμστερνταμ, ενώ η Καλαμάτα επιβιβάζεται για Στοκχόλμη, ενώ Κέρκυρα και Θεσσαλονίκη κάνουν ήδη πλάνα για Παρίσι.

Πρόκειται για μερικούς μόνο από τους νέους προορισμούς του διεθνούς χάρτη, που ανοίγει η Aegean για το ελληνικό κοινό, και μάλιστα όχι μόνο των Αθηνών, αλλά ολόκληρης της Ελλάδας με απευθείας πτήσεις.

Από φέτος τον Απρίλιο η εταιρεία επιτρέπει στην ταξιδιωτική πυξίδα των Ελλήνων, που ζουν εκτός της πρωτεύουσας, να δείξει και μια σειρά άλλων προορισμών, που εντάσσονται στο καλοκαιρινό πρόγραμμα της Aegean.

Την ίδια στιγμή, οι κάτοικοι δεκάδων πόλεων του εξωτερικού αποκτούν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά την ελληνική φιλοξενία, καθώς μια σειρά από προορισμούς στην Ελλάδα έρχονται σε απόσταση αναπνοής με μια απευθείας πτήση από τη χώρα τους.

Με το καλοκαίρι να βρίσκεται προ των πυλών, η Aegean ενισχύει τις επιλογές που προσφέρει στο ελληνικό επιβατικό κοινό, αλλά και στις αγορές του εξωτερικού να ζήσουν τον μύθο τους στην Ελλάδα. Η έμφαση στις άμεσες συνδέσεις της ελληνικής περιφέρειας με αγορές του εξωτερικού αποτελεί απτή απόδειξη των προσπαθειών της Aegean να προσθέσει τις δικές της δυνάμεις στη συνολική προσπάθεια για τόνωση του τουριστικού προϊόντος. Και επειδή το τουριστικό προϊόν της χώρας "συνδέεται" και με την πρωτεύουσα, η Aegean το ενισχύει, ανοίγοντας επιπλέον προορισμούς από και προς την Αθήνα. Από το Αμβούργο, τις γαλλικές πόλεις Λυών και Νάντη, μέχρι το μακρινό Γιερεβάν στην Αρμενία, οι δυνατότητες μιας ταξιδιωτικής απόδρασης διευρύνονται προς όλα τα σημεία του ορίζοντα. Με 16 νέους προορισμούς, σε 10 νέες χώρες, το νέο πρόγραμμα της Aegean περιλαμβάνει συνολικά 134 προορισμούς, 100 στο εξωτερικό, 34 στο εσωτερικό, σε 42 χώρες και την Ελλάδα.

Αν και πάντα υπάρχει ένας καλός λόγος για να ταξιδέψει κανείς, από ένα απλό διάλειμμα ξεκούρασης και ένα επαγγελματικό ταξίδι μέχρι μια πραγματική εμπειρία ζωής για την ανακάλυψη νέων τόπων, τρόπων ζωής και κουλτούρας, πλέον οι επιβάτες έχουν και έναν επιπλέον: να ανοίξουν νέους ορίζοντες σε πόλεις της Ελλάδας και του κόσμου, που έρχονται πιο κοντά χάρη στις νέες απευθείας πτήσεις της Aegean.

SHARE:

24Media Network