Χρυσό βραβείο στα Education Leaders Awards

Χρυσό βραβείο στα Education Leaders Awards

Χρυσό βραβείο απέσπασε το σχολείο μας στα Education Leaders Awards ανάμεσα σε εκπαιδευτικούς οργανισμούς από όλη την Ελλάδα στον τομέα "Σχολικές Μεταφορές - Αειφορική Μετακίνηση".

Το βραβείο αντικατοπτρίζει τον ανανεωμένο και φιλικό προς το περιβάλλον στόλο μας, τους άρτια εκπαιδευμένους οδηγούς μας καθώς και την εξαιρετική τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Η διάκριση στα φετινά Education Leaders Award αποτελεί μία ακόμα απόδειξη της διαρκούς προσπάθειας εξέλιξης του σχολείου μας καθώς και του σεβασμού που δείχνουμε απέναντι στο περιβάλλον ο οποίος δεν περιορίζεται στην καλλιέργεια περιβαλλοντικής συνείδησης στους μαθητές μας.

Η διευθύντρια του Γυμνασίου, κα Κρέτση (δεξιά), η Πρόεδρος της Επιτροπής Αξιολόγησης κυρία Άννα Διαμαντοπούλου (κέντρο), η διευθύντρια του Λυκείου κα Κανελλοπούλου (αριστερά).

Για 7η χρονιά, ο θεσμός των Education Leaders Awards ανέδειξε το πανόραμα των βέλτιστων πρακτικών στην εκπαίδευση με φετινή Πρόεδρο της Επιτροπής Αξιολόγησης την κυρία Άννα Διαμαντοπούλου.

Η διευθύντρια του Γυμνασίου, κα Κρέτση, κατά την παραλαβή του βραβείου

Τα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη

Η Σχολή Καίσαρη ξεκίνησε το 1960 στο Παλαιό Φάληρο από το όνειρο του Ανδρέα Καίσαρη για τη δημιουργία ενός οικογενειακού σχολείου που διατηρεί προσωπική σχέση με τους μαθητές και τους γονείς τους. Στα χρόνια που πέρασαν, το σχολείο μετεξελίχθηκε χάρη στους εκπαιδευτικούς του και τις καινοτόμες διδακτικές μεθόδους του, σε ένα υπερσύγχρονο σχολικό οργανισμό με υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και πολλές επιτυχίες. Από το 1995 τα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη λειτουργούν στη Βάρη Αττικής, σε μία ιδιόκτητη καταπράσινη έκταση 40 στρεμμάτων και καλύπτουν όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης, από Παιδικό Σταθμό έως και Λύκειο. Ο οικογενειακός χαρακτήρας των Εκπαιδευτηρίων Καίσαρη σε συνδυασμό με τον τεχνολογικό εξοπλισμό και τις σύγχρονες διδακτικές πρακτικές προσφέρουν ένα ασφαλές περιβάλλον, πλούσιο σε μαθησιακά ερεθίσματα, που εξασφαλίζει τις ιδανικές συνθήκες για σύγχρονη και αποτελεσματική εκπαίδευση.

EΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΚΑΙΣΑΡΗ

Τηλ: 210 9656300 Fax: 210 9656308 www.kessaris.edu.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα