Εσύ, «ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ» στην καμπάνια “We Discover Greece”?

Εσύ, «ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ» στην καμπάνια “We Discover Greece”?

Μπες κι εσύ στην καμπάνια “We Discover Greece” και δείξε σε όλο τον κόσμο τη «δική σου Ελλάδα»!

Μπες κι εσύ στην καμπάνια “We Discover Greece” και δείξε σε όλο τον κόσμο τη «δική σου Ελλάδα»! Κάνε κλικ στο «ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ» και έλα να δημιουργήσουμε μαζί το μεγαλύτερο και πιο ενθουσιώδες κοινό που θα υποστηρίξει και θα διαδώσει τον ελληνικό τουρισμό μέσω του discovergreece.com.

Σήμερα, όλοι οι Έλληνες συμμετέχουμε και στηρίζουμε το site που δημιούργησε η Marketing Greece για την προβολή και προώθηση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Με 60 videos, πάνω από 2.000 φωτογραφίες και 200.000 λέξεις περιεχομένου, το discovergreece.com προβάλει με συναρπαστικό τρόπο την ανανεωμένη εικόνα της Ελλάδας και μετατρέπει την επιλογή ενός από τους 110 προορισμούς και την οργάνωση του ταξιδιού σε μια πραγματικά μοναδική ψηφιακή εμπειρία για κάθε επισκέπτη.

Γίνε κι εσύ υποστηρικτής του project We Discover Greece και μπορεί να είσαι ένας από τους τυχερούς που θα κερδίσουν ένα ταξίδι κάθε εβδομάδα σε ελληνικούς προορισμούς!

Η καμπάνια θα «τρέξει» εκτός από την Ελλάδα, στη Γερμανία, τη Ρωσία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να μοιραστούν τις δικές τους εμπειρίες από την Ελλάδα, να κερδίσουν ταξίδια και να γνωρίσουν την ανεξερεύνητη πλευρά της χώρας μας μέσω του discovergreece.com.

Δείτε το video της καμπάνιας:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τουρισμός
SHARE:

24Media Network