Γλυκός Δεκέμβρης: Το Taxibeat φέρνει στην πόρτα σας τις γιορτινές δημιουργίες του Στέλιου Παρλιάρου

Γλυκός Δεκέμβρης: Το Taxibeat φέρνει στην πόρτα σας τις γιορτινές δημιουργίες του Στέλιου Παρλιάρου

Την Πέμπτη 18 και την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου, οι Αθηναίοι θα μπορούν να ζητήσουν παραδοσιακά μελομακάρονα και Χριστουγεννιάτικη σοκολάτα, μέσα από το Taxibeat app.

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, το Taxibeat συνεργάζεται με τον Στέλιο Παρλιάρο και τα concept stores ‘by Stelios Parliaros – sweet alchemy’ για να προσφέρουν σε όλους τους Αθηναίους κάτι εντελώς διαφορετικό: τη δυνατότητα να ζητήσουν και να λάβουν ολόφρεσκα παραδοσιακά μελομακάρονα και την πιο γευστική γιορτινή σοκολάτα, μέσα από την εφαρμογή του Taxibeat.

Για πρώτη φορά, είτε βρίσκεστε στο σπίτι είτε στο γραφείο, μπορείτε να απολαύσετε τις δημιουργίες του Στέλιου Παρλιάρου και να εκπλήξετε γλυκά τους αγαπημένους και τους συναδέλφους σας, χωρίς καν να σηκωθείτε από τον καναπέ ή το γραφείο σας, απλά μέσα από το Taxibeat στο smartphone σας.

Γλυκός Δεκέμβρης: Το Taxibeat φέρνει στην πόρτα σας τις γιορτινές δημιουργίες του Στέλιου Παρλιάρου

Οι Αθηναίοι χρήστες του Taxibeat θα μπορούν να λάβούν γλυκά αποκλειστικά για δύο μέρες, την Πέμπτη 18 και την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα. Η διαδικασία είναι εξαιρετικά εύκολη: Ανοίγοντας το Taxibeat app, ο χρήστης θα δει ένα ειδικό κουμπί με την ένδειξη «Θέλω γλυκό». Από εκεί, με ένα άγγιγμα, θα μπορεί να καταχωρήσει την παραγγελία του. Η κάθε εορταστική συσκευασία περιλαμβάνει 600γρ. μελομακάρονα και μία σοκολάτα με πλούσια γέμιση και γιορτινά αρώματα. Το κόστος της κάθε συσκευασίας ανέρχεται σε 20 ευρώ και περιλαμβάνει την άμεση μεταφορά στο χώρο του παραλήπτη και όλες τις νόμιμες επιβαρύνσεις.

Μοιραστείτε τη γλύκα και κάντε το Δεκέμβρη σας ακόμη πιο γιορτινό, με τον πιο πρωτότυπο τρόπο!

Σχετικά με το Taxibeat

Το Taxibeat δημιουργεί μία νέα εμπειρία μετακίνησης στην πόλη, συνδέοντας τους επιβάτες με διαθέσιμους επαγγελματίες οδηγούς ταξί που βρίσκονται κοντά τους. Μέσω της υπηρεσίας, ο επιβάτης εντοπίζει, επιλέγει και καλεί άμεσα τον προσωπικό του οδηγό, χωρίς επιπλέον χρέωση.  Το Taxibeat ξεκίνησε τη λειτουργία του στην Αθήνα το 2011 κι έκτοτε έχει αναπτυχθεί σε περισσότερες χώρες, όπως το Μεξικό, το Περού και η Βραζιλία.  Η δωρεάν εφαρμογή του Taxibeat είναι διαθέσιμη στο App Store και στο Google Play.

SHARE: