Huawei Music: Μουσική υπηρεσία με πρόσβαση σε πάνω από 50 εκατομμύρια τραγούδια, τώρα δωρεάν για 6 μήνες

Huawei Music: Μουσική υπηρεσία με πρόσβαση σε πάνω από 50 εκατομμύρια τραγούδια, τώρα δωρεάν για 6 μήνες

Η δική σου στιγμή, η δική σου μουσική! Απόλαυσέ την όπου κι αν βρίσκεσαι ενεργοποιώντας το πακέτο δωρεάν προνομίων στο Huawei AppGalery.

Με δυνατότητες όπως αναγνώριση τραγουδιών, προσωποποιημένες playlists, λειτουργία party mode και κορυφαία εμπειρία ήχου Histen 3D, η εφαρμογή Huawei Music μετατρέπει το smartphone σου στο απόλυτο προσωπικό σου music player.

Η Huawei, μέσα από τη νέα μουσική υπηρεσία Huawei Music, φέρνει στην διάθεση των καταναλωτών ένα τεράστιο κατάλογο τραγουδιών και, σε συνδυασμό με ένα μοναδικό πακέτο προηγμένων δυνατοτήτων και λειτουργιών, τους δίνει τη δυνατότητα να ακούν μουσική όποτε θέλουν, από όπου θέλουν, όπως θέλουν. Η εφαρμογή Huawei Music διατίθεται μέσω του Huawei AppGallery και προσφέρει ατέλειωτες ώρες μουσικού streaming, χωρίς διακοπές για διαφημίσεις, με πρόσβαση σε πάνω από 50 εκατομμύρια τραγούδια και 1,2 εκατομμύρια άλμπουμ από όλο τον πλανήτη. Οι κάτοχοι συσκευών Huawei θα έχουν το προνομιο μιας δωρεάν συνδρομής για 6 μήνες συνολικής αξίας 60 Ευρώ. Ειδικά για τους κατόχους AG συσκευών η υπηρεσία αυτή είναι ένα μικρό μέρος του πακέτου προνομίων από το Huawei AppGallery στο πλαίσιο της καλοκαιρινής καμπάνιας προσφορών*.

Πέρα από τον δελεαστικό κατάλογο τραγουδιών -ο οποίος σε διάρκεια αντιστοιχεί σε 300 (!) χρόνια συνεχούς αναπαραγωγής μουσικής- η εφαρμογή Huawei Music προσφέρει μια σειρά δυνατοτήτων και λειτουργιών που βελτιστοποιούν την εμπειρία ακρόασης: προσωποποιημένες playlists (για παράδειγμα ειδικά σχεδιασμένες για τρέξιμο προκειμένου να επωφεληθούν οι κάτοχοι Huawei watch), καθημερινές μουσικές προτάσεις, αναγνώριση «ποιο τραγούδι παίζει τώρα» όταν το app τοποθετείται κοντά σε ηχείο, λειτουργία ‘Party Mode’ που επιτρέπει την ταυτόχρονη αναπαραγωγή τραγουδιού από διαφορετικές συσκευές για αίσθηση surround sound, ενσωματωμένο equaliser Huawei Histen 3D για κορυφαία απόδοση ήχου, χρονοδιακόπτης για προγραμματισμένη διακοπή μουσικής (για τους χρήστες, για παράδειγμα, που επιθυμούν να ακούν μουσική πριν τον ύπνο) είναι μερικές μόνο από τις δυνατότητες που θα ανακαλύψουν οι χρήστες του Huawei Music.

Επιπλέον, η εφαρμογή είναι συμβατή με όλα τα προϊόντα της Huawei, από τα smartphones και τα tablet μέχρι τα ηχεία και τα wearables, για ολιστική εμπειρία μουσικής συνδεσιμότητας, κάθε στιγμή.

Huawei Music: Η δική σου στιγμή, η δική σου μουσική

[ https://www.youtube.com/watch?v=Z4m-mr8JRQc ]

Όσοι αποκτήσουν μία συσκευή HUAWEI P40 Pro, HUAWEI P40, HUAWEI P40 lite, HUAWEI P40 lite Ε, ή HUAWEI Y5p, από το επίσημο δίκτυο συνεργατών της Huawei* λαμβάνουν ειδικά κουπόνια προσφορών διαθέσιμα στο Huawei AppGallery και εξαργυρώσιμα έως και και 31 Αυγούστου. Μεταξύ αυτών και η δωρεάν εγγραφή στο Huawei Music για 6 μήνες.

Για να ενεργοποιήσει ο χρήστης τις προσφορές στη νέα του AG συσκευή* θα πρέπει να ακολουθήσει τα εξής απλά βήματα:

•Ο χρήστης ανοίγει το AppGallery και επιλέγει το κουπόνι προσφοράς Huawei Music

•O χρήστης εξαργυρώνει το κουπόνι (claim reward)

•Ο χρήστης λαμβάνει έναν κωδικό εξαργύρωσης

•Με αντιγραφή και επικόλληση, ο χρήστης συμπληρώνει τον κωδικό εξαργύρωσης στην εφαρμογή Huawei Music και αρχίζει να απολαμβάνει την υπηρεσία δωρεάν για 6 μήνες.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πακέτο των προνομίων μέσω του HUAWEI Application Gallery επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Huawei

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα