Η Rolex Ελλάς στη μάχη κατά της πανδημίας του κορωνοϊού

Η Rolex Ελλάς στη μάχη κατά της πανδημίας του κορωνοϊού

Ενισχύει σημαντικά τον Ιατρικό εξοπλισμό των νοσοκομείων μας

Στις δύσκολες στιγμές εθνικής αλλά και παγκόσμιας κρίσης που διανύουμε, η Rolex Ελλάς AE, ανταποκρίνεται με αίσθημα ευθύνης στην έκκληση του Εθνικού Συστήματος Υγείας για ενίσχυση του ιατρικού εξοπλισμού, προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες των ασθενών, γιατρών, νοσηλευτών και προσωπικού των νοσοκομείων της χώρας.

Συγκεκριμένα, έγιναν αποδεκτές από το Υπουργείο Υγείας οι δωρεές της Rolex Ελλάς ΑΕ, που αφορούν στην κάλυψη αναγκών σε εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό εξοπλισμό, με είδη που είναι άμεσα παραδοτέα:

ADVERTISING

- Για το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ο Ευαγγελισμός», ενενήντα (90) Φορεία Μεταφοράς ασθενών, καθώς επίσης και εξήντα (60) Τροχήλατες Καρέκλες μεταφοράς ασθενών.

- Για τον εξοπλισμό των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας σε κύρια νοσοκομεία της χώρας, τρία (3) Monitors παρακολούθησης ζωτικών λειτουργιών.

- Για το Εθνικό Σύστημα Υγείας, επτά χιλιάδες (7.000) Χειρουργικές μπλούζες ολικής προστασίας, που θα διανεμηθούν σε όλη την χώρα για τις αυξημένες ανάγκες σε όλη την επικράτεια.

Η πρωτοβουλία της εταιρίας Rolex Ελλάς ΑΕ να στηρίξει έμπρακτα το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας για το εξαιρετικό έργο που επιτελεί, εκφράζει τη δέσμευσή της να βρίσκεται πάντα στο πλευρό των ηρώων της καθημερινότητας, που με τα κατορθώματα και τις αξίες τους αποτελούν πρότυπο συμπεριφοράς, υπόδειγμα ατομικής και κοινωνικής ευθύνης για όλους μας.

Ως μια από τις κορυφαίες Ελβετικές εταιρίες, η Rolex θεωρεί χρέος της να συμβάλλει έμπρακτα και σε παγκόσμιο επίπεδο στη μάχη κατά της πανδημίας. Βρίσκεται σε διαρκή συνεργασία με διεθνείς οργανισμούς που μάχονται ενεργά κατά του ιού COVID-19 και στηρίζουν τις ευάλωτες ομάδες πληθυσμού.

SHARE:

24Media Network