Μηχανή αναζήτησης πτήσεων που λαμβάνει υπόψη και τον Κοροναϊό eSky

Μηχανή αναζήτησης πτήσεων που λαμβάνει υπόψη και τον Κοροναϊό eSky

Πολλές ευρωπαϊκές χώρες σταματούν σταδιακά τις διεθνείς πτήσεις λόγω της έκτακτης ανάγκης που δημιουργήθηκε από τον ιό COVID-19.

Το διαδικτυακό ταξιδιωτικό γραφείο eSky θέλοντας να εξυπηρετήσει άμεσα τις ανάγκες όσων επιθυμούν να ταξιδέψουν αναβάθμισε τη μηχανή αναζητήσεων του και πλέον κάνει το ταξίδι σας περισσότερο εφικτό.

Επιστρέψτε στο σπίτι σας με ασφάλεια ανεξαρτήτως των περιορισμών που ισχύουν βρίσκοντας εναλλακτικές πτήσεις με λίγα μόνο κλικ! Μέσα σε 24 ώρες, το τμήμα ανάπτυξης λογισμικού της eSky κατάφερε να προσθέσει ένα νέο χαρακτηριστικό στη μηχανή αναζήτησης πτήσεων.

Έτσι, όταν ψάχνετε για μια συγκεκριμένη πτήση, το σύστημα ελέγχει αν υπάρχουν περιορισμοί μεταξύ των χωρών αναχώρησης και άφιξης και αν ναι, τότε σας εμφανίζει αυτόματα πτήσεις από και προς τα αμέσως επόμενα κοντινότερα αεροδρόμια γειτονικών πόλεων ή χωρών που πραγματοποιούν πτήσεις.

Για παράδειγμα αν θέλετε να επιστρέψετε αυτή τη στιγμή από τη Βαρσοβία (Πολωνία), στην Αθήνα (Ελλάδα), δεν πραγματοποιείτε καμία πτήση που να σας εξυπηρετεί. Το σύστημά της eSky θα σας προτείνει αυτόματα τις πλησιέστερες εναλλακτικές πτήσεις που στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι Βερολίνο (Γερμανία) προς Αθήνα (Ελλάδα). Ο κάθε ταξιδιώτης θα μπορέσει να βρει εναλλακτικές προτάσεις πτήσεων για να γυρίσει στο σπίτι του ή να κατευθυνθεί όσο πιο κοντά είναι εφικτό στο τελικό του προορισμό. Δύσκολο και όμως εφικτό!

Μια τέτοια αναζήτηση πτήσεων είναι περίπλοκη, όμως δεδομένου των συνθηκών που δημιουργούνται είναι και αναγκαία. Η λύση αυτή είναι εφικτή από την eSky καθώς διαθέτει πληθώρα εργαλείων αναζήτησης, συνεργάζεται με περισσότερες από 950 αεροπορικές σε όλο τον κόσμο και έχει διεθνή παρουσία σε περισσότερες από 50 χώρες.

Η eSky.gr συνεχίζει να βοηθά ενεργά τους Έλληνες ταξιδιώτες

Παρά τα χιλιάδες αιτήματα για αλλαγές πτήσεων, ακυρώσεις αλλά και νέες κρατήσεις, η ομάδα της eSky εργάζεται όλο το 24ωρο για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών. Εργαζόμαστε εντατικά και αδιάκοπα για να βρούμε πτήσεις για ταξιδιώτες που επιθυμούν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους, καθώς και για όσους επιθυμούν να αλλάξουν τις ημερομηνίες του ταξιδιού τους για μεταγενέστερη περίοδο. Δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην εξυπηρέτηση των πελατών των οποίων οι πτήσεις πραγματοποιούνται τις επόμενες 10 ημέρες.

“Η μέχρι τώρα προσέγγιση και εξυπηρέτηση της eSky, χρήζει πολύ θετικής αξιολόγησης από τους ταξιδιώτες. Επί του παρόντος, άμεση προτεραιότητα της εταιρείας είναι οι επιβάτες που έχουν προγραμματισμένες κρατήσεις για τις επόμενες ημέρες. Στη συνέχεια το τμήμα εξυπηρέτησης θα επικοινωνήσει με όλους τους υπόλοιπους ταξιδιώτες για να τους παρέχουμε την απαιτούμενη βοήθεια. Η υγεία και η ασφάλεια των ταξιδιωτών είναι η μέγιστη προτεραιότητα της εταιρείας αυτή τη στιγμή”, Donio Markov, Διευθυντής της eSky στις Βαλκανικές χώρες.

Στη παρούσα χρονική στιγμή, κρίνεται αναγκαιο για την eSky.gr να βρίσκεται σε συνεχή επαφή τόσο με τις αεροπορικές εταιρείες και τα αεροδρόμια όσο και με κρατικούς φορείς, με στόχο τη βελτιστοποίηση των διαδικασιών που θα βοηθήσουν όποιον θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του. Παράλληλα, σε συνεργασία με τις αεροπορικές εταιρείες, διεκπεραιώνεται μεγάλος όγκος από τις αιτήσεις επιστροφής χρημάτων για τις πτήσεις που δεν θα πραγματοποιηθούν.

“Βρισκόμαστε στην αγορά για περισσότερα από 15 χρόνια και κατανοούμε τα συναισθήματα των ταξιδιωτών, ειδικά όταν υπάρχει η ανάγκη να επιστρέψουν στο σπίτι τους. Διαχειριζόμαστε την κατάσταση με επαγγελματισμό καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια να διαχειριστούμε των μεγάλο όγκο αιτημάτων και είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε κάθε ταξιδιώτη ακόμα και αν δεν είναι πελάτης μας”, προσθέτει ο Markov.

Επιστρέψτε σπίτι σας με ασφάλεια. Η eSky είναι κοντά στους ταξιδιώτες δίνοντας λύσεις καινοτομίας, προσαρμοσμένες στις ανάγκες των ταξιδιωτών όχι μόνο για αναψυχή, αλλά και την ασφάλεια τους

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα