Το χιουμοριστικό ποστ της Εθνικής για τους γάμους Σιώπη και Μάνταλου: “Η Εθνική παντρεύεται ανά 48 ώρες”
Διαβάζεται σε 1'
Η Εθνική Ελλάδας ευχήθηκε στον Μανώλη Σιώπη και την Ειρήνη Ντέλια, που ανέβηκαν το Σάββατο (14/6) τα σκαλιά της εκκλησίας, με ένα χιουμοριστικό ποστ στα social media.
- 15 Ιουνίου 2025 14:50
Μία ημέρα μετά τον γάμο του Πέτρου Μάνταλου, ο Μανώλης Σιώπης ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την εκλεκτή της καρδιάς του, Ειρήνη Ντέλια, στην Αλεξανδρούπολη, την ιδιαίτερη πατρίδα του παίκτη.
Όπως αναφέρει το SPORT24, η Εθνική Ελλάδας δεν παρέλειψε να ευχηθεί στον Έλληνα διεθνή μέσω ανάρτησης στον λογαριασμό της στο Instagram, η οποία μάλιστα, είχε και χιουμοριστικό χαρακτήρα.
“Η Εθνική… παντρεύεται ανά 48 ώρες. Να ζήσετε και να είστε πάντα ευτυχισμένοι”, έγραψε η Εθνική στην ανάρτησή της.