Μήνας Πρόληψης & Ενημέρωσης κατά του Καρκίνου του Μαστού: Εξετάσεις προληπτικού ελέγχου από τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών

Μήνας Πρόληψης & Ενημέρωσης κατά του Καρκίνου του Μαστού: Εξετάσεις προληπτικού ελέγχου από τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών

– Με αφορμή το μήνα Οκτώβριο, ο οποίος έχει καθιερωθεί από το 1985, ως Μήνας Ενημέρωσης & Ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών προσφέρει, από τις 7 Οκτωβρίου έως τις 30 Οκτωβρίου, εξετάσεις προληπτικού ελέγχου, σε όλες τις γυναίκες, σε ειδική προνομιακή τιμή.

Συγκεκριμένα, ηπροσφορά εξετάσεων προληπτικού ελέγχου περιλαμβάνει:


  • Ψηφιακή Μαστογραφία, στην ειδική, μειωμένη τιμή των 40 ευρώ.
  • Ψηφιακή Μαστογραφία και Τεστ ΠΑΠ, στην ειδική, μειωμένη τιμή των 55 ευρώ.
  • Ψηφιακή μαστογραφία και Υπέρηχο Μαστού, στην ειδική, μειωμένη τιμή των 55 ευρώ.


Ειδικότερα,στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, προσφέρονται οι ακόλουθες εξετάσεις:


  • Ψηφιακή μαστογραφία με τομοσύνθεση (Digital Breast Tomosynthesis)(1), στην ειδική τιμή των 55 ευρώ.
  • Ψηφιακή μαστογραφία με τομοσύνθεση (Digital Breast Tomosynthesis)(1), και Υπέρηχο Μαστού, στην ειδική, μειωμένη τιμή των 65 ευρώ.
  • Προληπτική Ταχεία Μαγνητική Μαστογραφία, στην ειδική, μειωμένη τιμή των 75 ευρώ (στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται το κόστος του φαρμάκου).


Οι ενδιαφερόμενεςμπορούν να καλούν και να προγραμματίζουν το ραντεβού τους από τις 7 Οκτωβρίου έως τις 30 Οκτωβρίου, καθημερινά από τις 09.00 έωςτις 15.00, στα παρακάτω τηλέφωνα:


  • Ιατρικό Κέντρο Αθηνών: τηλ. 210 6862358, 210 6862212
  • Ιατρικό Π. Φαλήρου: τηλ. 210 9892120


Αναγνωρίζονταςτο σημαντικό ρόλο της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης παθήσεων, στη βελτίωσητης υγείας και της καθημερινότητας του ασθενούς, στον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών,δημιουργούμε ειδικά, οικονομικά πακέτα προληπτικών εξετάσεων που καλύπτουν έναμεγάλο φάσμα πρόληψης παθήσεων, για όλες τις ηλικίες.


Επιπρόσθετα,και με δεδομένο ότι η ασφάλεια των ασθενών, των επισκεπτών και του προσωπικούμας, αποτελεί, για εμάς, πρώτη προτεραιότητα, εφαρμόζουμε σε όλες τις κλινικέςτου Ομίλου, ειδικά μέτρα προφύλαξης κατά του CΟVID-19 βάσει τωναυστηρότερων εγκεκριμένων πρωτοκόλλων υγείας, ώστε να συνεχίζεται απρόσκοπτα ηλειτουργία τους, όλο το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο.


(1) Η Ψηφιακή Τομογραφία με Τομοσύνθεση (DBT) αποτελεί την πλέον σύγχρονη, απεικονιστικήμέθοδο, τριασδιάστατης τεχνολογίας (3D), που παρέχει τον υψηλότερο βαθμό ακρίβειαςστην έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού. Η τεχνολογία της τομοσύνθεσηςπαρέχει τη δυνατότητα λήψης εικόνων μεγάλης ευκρίνειας από διαφορετικές γωνίες,σε μία και μόνο σάρωση, οι οποίες αναλύονται σε πολλαπλές, λεπτές τομές, υψηλήςανάλυσης, ενός χιλιοστού. Οι εικόνες αυτές συντίθενται και δημιουργούν τηντρισδιάστατη απεικόνιση του στήθους. Με αυτόν τον τρόπο, η συγκεκριμένη εξέτασηκαθίσταται ακόμη πιο αξιόπιστη, ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο της λανθασμένηςδιάγνωσης. Αξίζει να σημειωθεί ότι το επίπεδο της ακτινοβολίας που προέρχεταιαπό τη χρήση της ψηφιακής τομοσύνθεσης παραμένει σε πολύ χαμηλά επίπεδα.


SHARE:

24Media Network