Νέα στρατηγική συνεργασία του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360-Battlenet 3D

Νέα στρατηγική συνεργασία του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360-Battlenet 3D

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος της Χρονιάς, ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 ανακοινώνει νέα δυναμική συνεργασία με την πιο σύγχρονη και ταχύτερα αναπτυσσόμενη αλυσίδα gaming station στην Ελλάδα, Battlenet 3D.

Μέσω της συνεργασίας, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360έχει στόχο να ενισχύει την ψηφιακή κουλτούρα και να αναδείξει τις επαγγελματικέςπροοπτικές που προσφέρονται μέσα από τη βιομηχανία του gaming.

Στοπλαίσιο της συνεργασίας, οι δύο εταιρίες προγραμματίζουν μια σειρά από κοινέςδράσεις, που περιλαμβάνουν e-sports events, gaming tournaments, εξειδικευμένα masterclasses, διαγωνισμούς, αλλά και giveaways με έπαθλα υποτροφίες σπουδών.

Ησυνεργασία περιλαμβάνει ακόμα τη συμμετοχή σπουδαστών σε δραστηριότητες της Battlenet, από τις οποίες θα αποκομίσουν σημαντικές εμπειρίες, αλλά και την απασχόληση σπουδαστών και αποφοίτων σε θέσεις πρακτικής άσκησης ή εργασίας σε συνεργασία με το Γραφείο Σταδιοδρομίας.

Η φιλοσοφία της ανάπτυξης των καταστημάτων της Battlenet βασίζεται στηνμετεξέλιξη των κλασικών Internet Cafe, σε πολυχώρους διασκέδασης, μεπαροχές για όλη την οικογένεια και κάθε ηλικία εστιασμένους όμως πάντα στηνπαροχή ενός ολιστικού gaming experience. Πιο συγκεκριμένα, η αλυσίδα η battlenet διαθέτει 56 καταστήματα σε Ελλάδα καιΚύπρο, 4 στο εξωτερικό και ως το τέλος του 2020, θα αποκτήσει παρουσία σε 6νέες τοποθεσίες στη χώρα.

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 καλωσορίζει μια ακόμα μεγάλη συνεργασία, παραμένοντας πιστό στηδέσμευσή του για παροχή ποιοτικής επαγγελματικής εκπαίδευσης, σύμφωνα με τιςτελευταίες εξελίξεις κάθε κλάδου.

SHARE: