«Όταν είμαστε μαζί, ας είμαστε πραγματικά μαζί»

«Όταν είμαστε μαζί, ας είμαστε πραγματικά μαζί»

Η νέα ταινία της ΑΛΦΑ δίνει έμφαση στη στιγμή που βρισκόμαστε με τους ανθρώπους μας, εστιάζοντας στην πραγματική έννοια του ΜΑΖΙ!

Η νέα ταινία της μπύρας ΑΛΦΑ με τίτλο «Πραγματικά μαζί», θέλησε να εστιάσει στις στιγμές που περνάμε με τους αγαπημένους μας και όταν βρισκόμαστε μαζί τους, να είμαστε όντως εκεί, χωρίς αποσυντονισμούς και πράγματα που ενδεχομένως θα μπορούσαν να αποσπάσουν την προσοχή μας. Η ΑΛΦΑ φέρνει στο προσκήνιο το ερώτημα για το ποια είναι η σχέση με το κινητό μας και πως αυτό επιδρά στις διαπροσωπικές σχέσεις. Το ερώτημα αυτό προέκυψε παρατηρώντας το σύγχρονο φαινόμενο του phubbing.

«Όταν είμαστε μαζί, ας είμαστε πραγματικά μαζί»

Το phubbing /ˈfʌbɪŋ/ είναι ο όρος που εξηγεί την πράξη, του να μην είναι αφοσιωμένος κάποιος στον εκάστοτε συνομιλητή, σε ένα κοινωνικό περιβάλλον, χρησιμοποιώντας το τηλέφωνό του, αντί να συναναστραφεί με το/τα άτομο/α απευθείας στην παρέα. Το φαινόμενο του phubbing όλοι το δεχόμαστε αντιμετωπίζοντας το με επικριτική διάθεση, αλλά και όλοι μας το κάνουμε χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε σαν κάτι μεμπτό.

ADVERTISING
«Όταν είμαστε μαζί, ας είμαστε πραγματικά μαζί»

Η ταινία παρουσιάζει μια πραγματικότητα την οποία λίγο ή πολύ όλοι μας έχουμε βιώσει. Βλέπουμε ένα ζευγάρι στην έξοδο του, όπου ο καθένας για διαφορετικούς λόγους, ενώ βρίσκεται με τον/την συνοδό του, ασυναίσθητα αφαιρείται και στρέφεται στο κινητό και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να παρεμβάλλονται νοητά διάφορες προσωπικότητες αναμεσά στο ζευγάρι και οι δυο τους να απομακρύνονται, ενώ βγήκαν για να είναι μαζί! Η στιγμή της συνειδητοποίησης όμως έρχεται μαζί με τη στιγμή της απόλαυσης μιας παγωμένης μπύρας ΑΛΦΑ, που έρχεται να υπογραμμίσει τη σημασία του μαζί και των ΑΛΦΑ στιγμών μας. Ίσως τελικά η απάντηση να κρύβεται πίσω από μία απλή κίνηση όπως μας δείχνει και η ταινία της μπύρας ΑΛΦΑ, την στιγμή που το κινητό γυρνάει με την οθόνη προς τα κάτω και το μόνο που υπάρχει στην προσοχή μας είναι ο άνθρωπος που θέλουμε να περάσουμε χρόνο μαζί του.


Γιατί όταν είμαστε μαζί, ας είμαστε πραγματικά μαζί!

«Όταν είμαστε μαζί, ας είμαστε πραγματικά μαζί»


Δείτε την ταινία της ΑΛΦΑ εδώ.


«ΑΛΦΑ. Στις στιγμές μας»

SHARE:

24Media Network