Σπουδαστική Έκθεση "VELLIOS SCHOOL OF ART"  2012-2013

Σπουδαστική Έκθεση "VELLIOS SCHOOL OF ART"  2012-2013

Την Τρίτη 25 Ιουνίου, εγκαινιάζεται η έκθεση Velios School of Art. Πώς μπορείτε να την παρακολουθήσετε

Το "VELLIOS SCHOOL OF ART", ολοκλήρωσε την ακαδημαϊκή χρόνια 2012-2013, με έμπνευση  και δημιουργία, με συνέπεια και αφοσίωση  στον χώρο των Τεχνών και των Εφαρμογών τους, με την υποστήριξη σπουδαίων καλλιτεχνών στην  Ακαδημαϊκή του Επιτροπή, το Δημήτρη Αρβανίτη, Βλάση Βέλλιο, Τάσο Κατσουλίδη, Δημήτρη Μυταρά και Γιάννη Τσεκλένη , τις  ομάδες καθηγητών του που τις αποτελούν πανεπιστημιακοί, διδάκτορες, μεταπτυχιακοί, κορυφαίοι επαγγελματίες, αρχιτέκτονες, καλλιτέχνες και επιστήμονες. 

Την εξαιρετική δουλειά των σπουδαστών του παρουσιάζει στην ετήσια έκθεση που εγκαινιάζεται την Τρίτη 25 Ιουνίου, στις 20.00 το βράδυ,  στο κτήριο του στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου 24.

Στην εντυπωσιακή έκθεση παρουσιάζονται έργα σπουδαστών των κλάδων:

-Ζωγραφικής και Εφαρμογών της | Mixed Media Fine Arts

-Γραφιστικής | Graphic Design

-Αρχιτεκτονικής Εσωτερικών Χώρων και Διακόσμησης | Interior Design

-Διακόσμησης Βιτρινών & Επαγγελματικών Χώρων | Visual Merchandising

-Σχεδιασμού και Δημιουργίας  Μόδας |Fashion Design

Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή ολόκληρο το καλοκαίρι και αξίζει να τη δουν οι νέοι που προβληματίζονται για τις σπουδές τους, γιατί εκτός από τις εντυπωσιακές δημιουργίες των σπουδαστών, αποκαλύπτει με μοναδικό τρόπο τις μεγάλες δυνατότητες της επαγγελματικής σταδιοδρομίας που παρέχουν οι ειδικότητες του καλλιτεχνικού χώρου.

Υπεύθυνοι καλλιτέχνες θα ξεναγούν στην έκθεση τους επισκέπτες και θα τους κατατοπίζουν για όλα τα μυστικά της κάθε ειδικότητας.

SHARE:

24Media Network