Το NestleNoiazomai.gr καλωσορίζει την άνοιξη με νέα εκπτωτικά κουπόνια σε αγαπημένα προϊόντα Nestlé!

Το NestleNoiazomai.gr καλωσορίζει την άνοιξη με νέα εκπτωτικά κουπόνια σε αγαπημένα προϊόντα Nestlé!

Αποκτήστε τα νέα κουπόνια έως 30 Απριλίου και επωφεληθείτε άμεσα!

Η Nestlé υποδέχεται την άνοιξη με έναν νέο κύκλο κουπονιών, μέσα από το nestlenoiazomai.gr! Μπαίνοντας σε αυτόν τον μοναδικό διαδικτυακό κόσμο προνομίων της Nestlé, θα ανακαλύψετε πλούσιο και πρωτότυπο περιεχόμενο με άρθρα για ισορροπημένη διατροφή, υγεία και ευεξία, νόστιμες συνταγές, διαγωνισμούς και χρήσιμες συμβουλές για μια καλύτερη ζωή! Παράλληλα θα βρείτε 50 κουπόνια προσφοράς και 66 κουπόνια επιβράβευσης που σας προσφέρουν έκπτωση έως και 1,50 ευρώ για τα αγαπημένα σας προϊόντα Nescafé, Fitness, Λουμίδης, Maggi, Aloma, BOSS, Nesquik, Neslac, Κορπή, Purina,κ.α.

Αποκτήστε τα νέα κουπόνια έως 30 Απριλίου και επωφεληθείτε άμεσα!

Σχετικά με τη Nestlé

Το 1866 ο Henri Nestlé δημιούργησε την πρώτη βρεφική τροφή ανταποκρινόμενος σε μια υπαρκτή κοινωνική ανάγκη. Σήμερα, η Nestlé είναι η κορυφαία εταιρεία Διατροφής, Υγείας και Ευεξίας, με παρουσία σε 197 χώρες, λειτουργεί 442 εργοστάσια σε 86 χώρες και απασχολεί 339.000 εργαζόμενους.  Στην Ελλάδα, η Nestlé έχει παρουσία πάνω από 100 χρόνια. Σημαντικοί σταθμοί στην ιστορία της εταιρείας είναι η λειτουργία εργοστασίου γάλακτος στο Πλατύ Ημαθίας το 1975, η ενσωμάτωση στον  όμιλο Nestlè της Λουμίδης Α.Ε. το 1987, της Κορπή ΑΒΕΕ το 1993, καθώς και η εξαγορά της Δέλτα Παγωτού το 2006. Η εταιρεία διαθέτει σήμερα 10 σημεία δραστηριότητας στην Ελλάδα, μεταξύ των οποίων τρία εργοστάσια, κεντρικά γραφεία στο Μαρούσι Αττικής και γραφεία στη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα. Η Nestlé Ελλάς απασχολεί περίπου 1.000 μόνιμους εργαζομένους. Εκτός από τις δραστηριότητές της στην ελληνική αγορά, η Nestlé Ελλάς εξάγει ελληνικό καφέ Λουμίδης Παπαγάλος και Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κορπή στην Γερμανία, την Αυστραλία και τις ΗΠΑ αλλά και τις πασίγνωστες διεθνείς μάρκες της στην Κύπρο, την Αλβανία, την Βουλγαρία, την ΠΓΔΜ και αλλού. Η Nestlé Ελλάς ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ για όσους το έχουν πραγματικά ανάγκη. Το «ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ» είναι ο τρόπος της Nestlé για να δείξει έμπρακτα ότι φροντίζει με πάθος και ευθύνη για τη Διατροφή, Υγεία και Ευεξία της ελληνικής οικογένειας, προσφέροντας τα υψηλής διατροφικής αξίας προϊόντα της σε μοναδικές τιμές και επενδύοντας στην έρευνα και τεχνολογία, ώστε να βελτιώνει συνεχώς της συνταγές της, σύμφωνα με τις ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών. Παράλληλα, με το πρόγραμμα διατροφικής εκπαίδευσης Παιδιά Όλο Υγεία έχει αγγίξει μέχρι σήμερα περισσότερους από 100.000 μαθητές, ενώ με την πρωτοβουλία για τη νεανική απασχόληση Nestlé needs YOUth δημιουργεί ευκαιρίες απασχόλησης για περισσότερους από 500 νέους κάτω των 30 μέχρι το 2016 στην Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Όμιλο Nestlé, επισκεφθείτε http://www.nestle.com

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Nestlé, επισκεφθείτε το www.nestle.gr

Για συμβουλές για τη διατροφή, την υγεία και την ευεξία όλης της οικογένειας, καθώς και το Πρόγραμμα Επιβράβευσης ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ, επισκεφθείτε το www.nestlenoiazomai.gr


SHARE: