Τώρα πληρώνεις τη βενζίνη σου με το smartphone ή το smartwatch σου χρησιμοποιώντας Mastercard® και κερδίζεις!

Πριν λίγα χρόνια, έπρεπε να συνηθίσουμε να χρησιμοποιούμε το πλαστικό χρήμα.

Το μάθαμε, το συνηθίσαμε και πλέον σπάνια βλέπεις ανθρώπους να πληρώνουν με μετρητά. Η τεχνολογία όμως, εξελίσσεται και το κινητό μάς έχει γίνει πλέον αναπόσπαστο μέρος της καθημερινής μας ζωής, ενώ αντίστοιχα τα νέας γενιάς ρολόγια (smartwatches) έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας, προσφέροντάς μας περισσότερες δυνατότητες, από να δείχνουν απλά την ώρα!

Συνδέοντας την κάρτα μας στην έξυπνη συσκευή μας, μετατρέπουμε αυτόματα το κινητό ή το smartwatch σε «ψηφιακό πορτοφόλι», δίνοντάς μας την ευκαιρία να πραγματοποιούμε τις καθημερινές μας συναλλαγές εύκολα και γρήγορα, είτε αυτό είναι σε κάποιο κατάστημα, καφετέρια, πρατήριο βενζίνης κτλ.

Η Mastercard διευκολύνει ακόμα περισσότερο τις ζωές των καταναλωτών, καθώς σε συνεργασία με τις τράπεζες φέρνει την έννοια του “ψηφιακού πορτοφολιού” πιο κοντά στην καθημερινότητά μας. Η ευκολία που προσφέρει αυτός ο τρόπος είναι αξεπέραστη. Φανταστείτε ότι βρίσκεστε σε ένα πρατήριο βενζίνης και αντί να ψάχνετε το πορτοφόλι σας, να πλησιάζετε απλά το κινητό στο ασύρματο POS, ή ακόμα καλύτερα να βγάζετε το χέρι από το παράθυρο και να πλησιάζετε το smartwatch ή το activity tracker σας, ακριβώς όπως θα κάνατε με μια ανέπαφη κάρτα Mastercard.

Και δεν είναι μόνο η ευκολία. Τώρα έχετε και άλλον έναν λόγο να χρησιμοποιείτε το “ψηφιακό πορτοφόλι” με κάρτες Mastercard σε πρατήρια καυσίμων σε όλη την Ελλάδα, αφού μπορείτε να κερδίσετε 10€, πραγματοποιώντας τρεις συναλλαγές των 20€ και άνω, από 25 Ιουνίου έως και 25 Ιουλίου.

Και επειδή η επίσκεψη σε ένα πρατήριο καυσίμων είναι καθημερινή ανάγκη, είτε πηγαίνετε στη δουλειά σας, είτε βρίσκεστε σε διακοπές, είτε είναι Σαββατοκύριακο και ετοιμάζετε την πολυαναμενόμενη εξόρμηση σε κάποια κοντινή παραλία με τη μηχανή σας, μην χάνετε χρόνο με πορτοφόλια και πλαστικές κάρτες. Αξιοποιήστε τις δυνατότητες της τεχνολογίας, πληρώστε με το κινητό ή το wearable σας και βγείτε κερδισμένοι.

Τα ψηφιακά πορτοφόλια είναι ο πιο βολικός τρόπος να πληρώνετε για τις επισκέψεις σας στα πρατήρια βενζίνης. Έτσι κι αλλιώς κουβαλάτε συνεχώς το κινητό σας ή φοράτε συνεχώς το smartwatch ή το activity tracker σας. Γιατί να κρατάτε και πορτοφόλια και να ψάχνετε για κάρτες; Απλά πλησιάστε την έξυπνη συσκευή στο POS του πρατηρίου και αυτό είναι όλο. Η πληρωμή πραγματοποιείται εύκολα, απλά, γρήγορα και με ασφάλεια.

Τι είναι όμως το “ψηφιακό πορτοφόλι”;

Ένα “ψηφιακό πορτοφόλι” είναι στην πραγματικότητα ένα app σε μια έξυπνη συσκευή (smartphone/wearable). Αυτή τη στιγμή υπάρχουν διάφορες υπηρεσίες “ψηφιακών πορτοφολιών”. Οι πιο δημοφιλείς είναι το Google Pay και το Apple Pay. Απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια, δεν είναι απλά να έχεις κάρτα Mastercard, αλλά η τράπεζα που έχει εκδώσει την κάρτα σου να υποστηρίζει κι αυτή το Google Pay ή το Apple Pay αντίστοιχα.

Όμως ακόμα κι αν η τράπεζά σου δεν υποστηρίζει κάποιες από τις παραπάνω υπηρεσίες ανέπαφων πληρωμών, δεν χρειάζεται να ανησυχείς, διότι και πάλι μπορείς να χρησιμοποιείς το smartphone σου, καθώς και οι τράπεζες έχουν τα δικά τους “ψηφιακά πορτοφόλια” και σου επιτρέπουν να πραγματοποιείς πληρωμές από τα σχετικά apps τους.

Έτσι, την επόμενη φορά που θα βάλεις βενζίνη, πετρέλαιο ή φυσικό αέριο στο αυτοκίνητο ή τη μηχανή σου, μην ψάξεις για το πορτοφόλι σου. Ψάξε για το κινητό ή το smartwatch σου. Υιοθέτησε αυτόν τον έξυπνο και ασφαλή τρόπο πληρωμών και κέρδισε 10€!

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

24MEDIA NETWORK