Είσαι Xerolas; Το vrisko.gr σε στέλνει στην Ανδαλουσία!

Είσαι Xerolas; Το vrisko.gr σε στέλνει στην Ανδαλουσία!

Από τις 20/06 μέχρι τις 04/07, στην Facebook Fan Page του vrisko.gr ο Xerolas σε προκαλεί καθημερινά με 10 νέες ερωτήσεις

Xertipotas, Wannabe Xerolas ή Xerolas; Μάθε τώρα σε ποια από τις παραπάνω κατηγορίες ανήκεις, μέσα από το διασκεδαστικό παιχνίδι ερωτήσεων που ετοίμασε για σένα το vrisko.gr !

Πιο συγκεκριμένα, από τις 20/06 μέχρι τις 04/07, στην Facebook Fan Page του vrisko.gr ο Xerolas σε προκαλεί καθημερινά με 10 νέες ερωτήσεις.

Απάντησε σωστά σε όσες περισσότερες μπορείς και μάζεψε πόντους, προκειμένου να γίνεις εσύ ο Xerolas στη θέση του Xerola! Ξεκινώντας από Xertipotas και ανεβαίνοντας επίπεδο (Wannabe Xerolas και Xerolas), αυξάνεις τις πιθανότητες να κερδίσεις εσύ το μεγάλο έπαθλο, που είναι 3 ταξίδια 2 ατόμων για 4 μέρες στη μαγευτική Σεβίλλη της Ανδαλουσίας! Προσοχή: είναι ένα ταξίδι για κάθε επίπεδο! Με άλλα λόγια, ακόμα κι αν είσαι Xertipotas μπορεί να είσαι τυχερός!

Κι επειδή η κλήρωση για τα ταξίδια θα γίνει στις 05/07, δεν έχεις άλλο καιρό για χάσιμο! Μπες τώρα στην Facebook Fan Page του vrisko.gr , δείξε πόσο Xerolas είσαι και… ετοίμασε βαλίτσες για Ανδαλουσία! Τώρα που το ξέρεις, δεν έχεις δικαιολογίες!

SHARE:

24Media Network