Ξεχνάς όλο και πιο συχνά ενώ ανησυχείς για τη μνήμη σου;

Ξεχνάς όλο και πιο συχνά ενώ ανησυχείς για τη μνήμη σου;

Μάθε γιατί συμβαίνει και τι μπορεί να σε βοηθήσει μέσα σε 3 μήνες!

Τα φωσφολιπίδια είναι αναπόσπαστα συστατικά των κυτταρικών μεμβρανών, συνεπώς παίζουν καθοριστική σημασία στην ανάπτυξη, στην ωρίμανση αλλά και στην σωστή λειτουργία των εγκεφαλικών κυττάρων που καθορίζουν τις εγκεφαλικές λειτουργίες (μνήμη, συγκέντρωση, διαύγεια, όραση, ακοή, κλπ).

Τα φωσφολιπίδια όσο μεγαλώνουμε, σιγά σιγά αρχίζουν να φθίνουν με αποτέλεσμα τα κύτταρα του κεντρικού νευρικού συστήματος, να αρχίζουν να μην λειτουργούν όπως πριν και έτσι να νιώθουμε ότι ξεχνάμε!
Γιατί χρειαζόμαστε και τα 4 είδη φωσφολιπιδίων, και όχι μόνο το 1;
Αν και η  φωσφατιδυλσερίνη είναι το πιο γνωστό φωσφολιπίδιο που συναντάμε στα περισσότερα σκευάσματα ενίσχυσης της μνήμης, δεν είναι το μόνο που χρειαζόμαστε. Είναι σημαντικό να προσλαμβάνουμε στη διατροφή μας και τα 4 είδη της οικογένειας των φωσφολιπιδίων καθώς η δράση τους είναι συμπληρωματική, συνεργιστική και εξασφαλίζει το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα:

  • Φωσφατιδυλσερίνη: σημαντικό δομικό συστατικό των κυτταρικών μεμβρανών. Αποδεδειγμένα τονώνει την ενεργητική και ηλεκτρική δραστηριότητα σε ολόκληρο τον εγκέφαλο.
  • Φωσφατιδυλαιθανολαμίνη: τονώνει τη χημική δραστηριότητα των νεύρων (σεροτονίνη, ντοπαμίνη) και δημιουργεί νέες συνδέσεις μεταξύ των κυττάρων.
  • Φωσφατιδυλοχολίνη: εξαιρετικά σημαντικό ρόλο καθώς στηρίζει άμεσα τους νευροδιαβιβαστές της μνήμης.
  • Φωσφατιδυλοϊνοσιτόλη: βοηθά στην επεξεργασία των λιπαρών και στηρίζει την φυσιολογική λειτουργία των κυτταρικών μεμβρανών.
Ξεχνάς όλο και πιο συχνά ενώ ανησυχείς για τη μνήμη σου;

Γιατί το Memovigor 2 είναι το πιο πλήρες και αποτελεσματικό συμπλήρωμα διατροφής για τη μνήμη και το έχουν ήδη επιλέξει περισσότεροι από 60.000 Έλληνες καταναλωτές;

Το Memovigor 2, είναι 3μηνη θεραπεία που προστατεύεται από δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, είναι το μοναδικό συμπλήρωμα διατροφής που περιλαμβάνει το σύμπλεγμα και των 4 φωσφολιπιδίων και μάλιστα η πηγή τους είναι λεκιθίνη σόγιας πιστοποιημένη μη γενετικά τροποποιημένη (ΝΟΝ GMO). Εκτός όμως από τα 4 φωσφολιπίδια περιέχει και μια σειρά από εξαιρετικά σημαντικά συστατικά για την μνήμη που το καθιστούν το πιο πλήρες και ολοκληρωμένο διεθνώς:

Ακετυλο-L-καρνιτίνη (ALC): αμινοξέα που απαιτούνται για την παραγωγή της ακετυλοχολίνης, ενός νευροδιαβιβαστή που βοηθά τον εγκέφαλο να λειτουργεί σωστά, ειδικά στα τμήματα που έχουν να κάνουν με τη μνήμη.

Λινολεϊκό οξύ: πολυακόρεστο ω-6 λιπαρό με καθοριστική σημασία για την μνήμη και τη σωστή λειτουργία του εγκεφάλου.

Γλουταμινικό οξύ: είναι ο κύριος διεγερτικός νευροδιαβιβαστής στο Κεντρικό Νευρικό Σύστημα. Παίζει κεντρικό ρόλο στην κωδικοποίηση των πληροφοριών, στο σχηματισμό και την ανάκτηση των μνημών, στη χωρική αναγνώριση και τη διατήρηση της προσοχής.

Ginkgo Biloba: δρα αυξάνοντας τη ροή του αίματος προς τον εγκέφαλο, βελτιώνοντας την μικροκυκλοφορία του, με αποτέλεσμα τη βελτίωση της μνήμης και της συγκέντρωσης, κυρίως σε μεγάλες ηλικίες.

Βιταμίνες Β1, B6, Β12: συμμετέχουν στο σχηματισμό σημαντικών δομών του εγκεφάλου και του νευρικού συστήματος. Επιτελούν σημαντικές λειτουργίες στη διαμόρφωση των νευροδιαβιβαστών του εγκεφάλου καθώς και στο σχηματισμό των ερυθρών αιμοσφαιρίων που τροφοδοτούν τον εγκέφαλο με οξυγόνο.

Βιταμίνη C, Ε και σελήνιο: είναι ισχυρά αντιοξειδωτικά, επιβραδύνοντας τη γήρανση των εγκεφαλικών κυττάρων και βελτιώνοντας τη διαδικασία της μνήμης.

Κάλιο: τα κανάλια καλίου στον εγκέφαλο παίζουν κυρίαρχο ρόλο στη μνήμη και τη μάθηση. Επίσης βοηθά στα αντανακλαστικά των νεύρων που είναι υπεύθυνα για τη μεταφορά μηνυμάτων από το ένα μέρος του σώματος στο άλλο.

Μαγνήσιο: η διατήρηση κανονικής συγκέντρωσης μαγνησίου στο εγκεφαλονωτιαίο υγρό, είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη λειτουργία των συνάψεων του κεντρικού νευρικού συστήματος στις οποίες βασίζεται η μνήμη.

Φώσφορος: παίζει καθοριστικό ρόλο στη διαβίβαση των μηνυμάτων στον εγκέφαλο, καθώς ενεργοποιεί μεγάλο αριθμό ενζύμων, ορμονών και μορίων.

  • Το Memovigor 2 είναι κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας
  • Παρουσιάστηκε επώνυμα στο Πανελλήνιο Συνέδριο ΩΡΛ 2015
  • Συστήνεται από τις μεγαλύτερες δημόσιες και ιδιωτικές ΩΡΛ κλινικές της χώρας
  • Περισσότεροι από 60.000 ασθενείς έχουν επιλέξει το Memovigor 2
SHARE:

24Media Network