10 διάσημοι που κατηγορήθηκαν ακόμη και για φόνο

10 διάσημοι που κατηγορήθηκαν ακόμη και για φόνο

Ποιοι συμμετείχαν σε τραγικά ατυχήματα και ποιοι διέπραξαν εν ψυχρώ δολοφονία

Δεν είναι λίγες οι διασημότητες σε όλο τον πλανήτη που έχουν κατηγορηθεί ότι διέπραξαν φόνο. Πολλοί από αυτούς συμμετείχαν σε τραγικά ατυχήματα, άλλοι διέπραξαν εν ψυχρώ δολοφονία, ενώ ορισμένοι μάλλον κατηγορήθηκαν άδικα.

Άλλοι μετάνιωσαν για τις πράξεις τους και αποφάσισαν να αλλάξουν ζωή και επάγγελμα, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που βρέθηκαν πίσω από τα κάγκελα κάποιου κελιού.

Ιδού μερικοί από αυτούς:

ADVERTISING

ΚΕΙΤΛΙΝ ΤΖΕΝΕΡ

10 διάσημοι που κατηγορήθηκαν ακόμη και για φόνο

O πατριός των Καρντάσιανς, πρώην Bruce, και πλέον Caitlyn Jenner είχε εμπλακεί σε ένα θανατηφόρο αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια τον Φεβρουάριο του 2015. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η Jenner «έστειλε» ένα λευκό αυτοκίνητο στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο οδηγός του. Η αστυνομία ανέφερε ότι η ίδια προσφέρθηκε οικειοθελώς να κάνει αλκοτέστ και ότι δεν ξεπέρασε το επιτρεπό όριο κυκλοφορίας.

ΛΟΡΑ ΜΠΟΥΣ

10 διάσημοι που κατηγορήθηκαν ακόμη και για φόνο

Όταν η Λόρα Μπους, σύζυγος του Τζόρτζ Μπους, ήταν στο γυμνάσιο, αμέλησε να σταματήσει σε ένα σήμα στοπ την ώρα που οδηγούσε, με αποτέλεσμα να χτυπήσει ένα άλλο αυτοκίνητο, σκοτώνοντας τον οδηγό του, τον Michael Douglas Dutton, ο οποίος έτυχε να είναι στενός φίλος και συμμαθητής της.

ΤΕΝΤ ΚΕΝΕΝΤΙ

10 διάσημοι που κατηγορήθηκαν ακόμη και για φόνο

Το 1969, ο Αμερικανός γερουσιαστής Τεντ Κένεντι έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου την ώρα που οδηγούσε, ξέφυγε από μια γέφυρα στο Chappaquiddick της Μασαχουσέτης και βρέθηκε μέσα στο νερό. Ο ίδιος μπόρεσε να ξεφύγει, κολυμπώντας, ωστόσο η συνεπιβάτης του, Mary Jo Kopechne, δεν τα κατάφερε και πνίγηκε. Ο Κένεντι έφυγε και έπειτα από εννέα ώρες ανέφερε το περιστατικό στην αστυνομία.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ FORTUNEGREECE

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Fortunegreece
SHARE:

24Media Network