Σε εξέλιξη το CEO INITIATIVE 2020

Σε εξέλιξη το CEO INITIATIVE 2020

Από τις 11 το πρωί ξεκινούν οι εργασίες του φόρουμ CEO INITIATIVE 2020. H πλούσια ατζέντα με περισσότερους από 40 ομιλητές και η φόρμα εγγραφής για να το παρακολουθήσετε δωρεάν.

Tο CEO Initiative κορυφώνεται σήμερα, 26 Νοεμβρίου με ένα διαδραστικό event με πλήρη διαδικτυακή κάλυψη (full online), στο οποίο οι επιχειρηματικοί ηγέτης, partners και members του CEO Initiative, έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν τις δεσμεύσεις τους για δημιουργία αξίας για όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη, τροποποιώντας τη στρατηγική και το επιχειρηματικό τους μοντέλο, προς έναν νέο εταιρικό σκοπό.

Περισσότεροι από 40 ομιλητές από εταιρείες, θεσμικούς φορείς, οργανισμούς και πολιτεία αποκαλύπτουν τις πρωτοβουλίες και τις δεσμεύσεις τους για ένα βιώσιμο και πιο δίκαιο κόσμο.

Ανάμεσα σε άλλους θα δώσουν το «παρών» ομιλητές όπως ο Αlan Murray, CEO Fortune USA, ο Αndrew Liveris, Former Chairman and CEO Dow Chemical Company, o Μichael Vounatsos, CEO BIOGEN, η Μαρία Δ. Ευθυμίου, Ιστορικός, Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, η Αφροδίτη Παναγιωτάκου, Διευθύντρια Πολιτισμού του Ιδρύματος Ωνάση, ο Δημήτρης Παπαλεξόπουλος, Πρόεδρος ΣΕΒ, ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος, CEO Chipita, o Oδυσσέας Αθανασίου, CEO της Lamda Development, η Κλιματική Δημοσιογράφος, Εξερευνήτρια, Σκηνοθέτης Bernice Notenboom, ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης κ.α.

Δείτε ολόκληρη την ατζέντα του event.

Παρακολουθήστε το CEO INITIATIVE 2020 by FortuneGreece και Tsomokos, full online, κάνοντας εγγραφή εδώ: https://bit.ly/3pWuK6q

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα