Το Νοσοκομείο που μηδένισε τον χρόνο αναμονής στα Επείγοντα

Διαβάζεται σε 2'
Το Νοσοκομείο που μηδένισε τον χρόνο αναμονής στα Επείγοντα
24MEDIA

Η Βαρβάρα Καλογερή, Παθολόγος – Συντονίστρια Διευθύντρια στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) και Check-up στο «Ερρίκος Ντυνάν», εξηγεί πώς το Νοσοκομείο που εφημερεύει καθημερινά με όλες τις ιατρικές ειδικότητες, δεν έχει καμία αναμονή για τους ασθενείς.

Με στόχο την άμεση, δίχως καθυστερήσεις και επιτυχημένη αντιμετώπιση των εκτάκτων προβλημάτων υγείας για κάθε ασθενή, το Τμήμα των Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) του Νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν» λειτουργεί σε 24ωρη βάση, ως αυτόνομο Τμήμα με πυρήνα ιατρικού, νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού.

Με άνετες και φιλόξενες εγκαταστάσεις, σύγχρονη κτηριακή υποδομή, εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας, το ΤΕΠ του «Ερρίκος Ντυνάν» βρίσκεται σε απόλυτη συμφωνία με τις επιταγές της σύγχρονης ιατρικής και νοσηλευτικής επιστήμης.

«Στο “Ερρίκος Ντυνάν” μπορούμε και αντιμετωπίζουμε άμεσα και χωρίς αναμονή όλα τα περιστατικά που προσέρχονται, καθώς υπάρχουν όλες οι ιατρικές ειδικότητες σε 24ωρη βάση, ενώ παράλληλα διαθέτει έναν από τους μεγαλύτερους χώρους ΤΕΠ ιδιωτικού νοσοκομείου. Σημαντικό ρόλο διαδραματίζει και το ειδικό σύστημα διαλογής των ασθενών που έχουμε», εξηγεί στο NEWS 24/7 Βαρβάρα Καλογερή, Παθολόγος – Συντονίστρια Διευθύντρια στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) και Check-up».

24MEDIA

Αναφορικά με την ποιότητα της φροντίδας των ασθενών, το «Ερρίκος Ντυνάν» είναι ένα από τα 640 νοσοκομεία στον κόσμο, που διαθέτει τη σφραγίδα του Joint Commission International (JCI), η οποία αποδεικνύει την απόλυτη συμμόρφωσή του προς τις απαιτήσεις του διεθνώς αναγνωρισμένου προτύπου διαπίστευσης υπηρεσιών υγείας.

 

24MEDIA

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε και να ακούσετε στο βίντεο με τη συνέντευξη της Βαρβάρας Καλογερή.

Τηλέφωνο Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών «Ερρίκος Ντυνάν»: 2106972102.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα