Βελτιώνεται ο καιρός

Βελτιώνεται ο καιρός

Αίθριος ο καιρός την Τρίτη με άνοδο της θερμοκρασίας

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός, οι άνεμοι θα εξασθανίσουν ενώ ανεβαίνει και άλλο η θερμοκρασία.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 μέχρι 15 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -4 μέχρι 11 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η θερμοκρασία θα είναι 6 με 8 βαθμούς χαμηλότερη. Τις πρωινές ώρες τοπικά θα σημειωθεί παγετός.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και πρόσκαιρα στο Ιόνιο θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στο Ιόνιο τοπικά νοτιοανατολικοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 μέχρι 16 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο τοπικά 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα νότια τοπικά δυτικοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 μέχρι 15 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις στις νοτιότερες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 μέχρι 15 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις στις νοτιότερες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και το απόγευμα μεταβλητοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 μέχρι 15 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε τον καιρό το επόμενο τριήμερο στο deltiokairou.gr

SHARE:

24Media Network