Θύμα επίθεσης ο Στέλιος Μάινας

Θύμα επίθεσης ο Στέλιος Μάινας

Επίθεση από ομάδα αλλοδαπών δέχθηκε ο ηθοποιός Στέλιος Μάινας. Τον χτύπησαν έξω από το σπίτι του και τον λήστεψαν. Δείτε τι δηλώνει για τους μετανάστες και την αστυνομία. Δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει την Πλατεία Βικτωρίας

Στόχος αλλοδαπών έγινε ο γνωστός ηθοποιός Στέλιος Μάινας, στο κέντρο της Αθήνας. Ο κ. Μάινας, ο οποίος μένει στην Πλατεία Βικτωρίας έβγαλε βόλτα τον σκύλο του, το βράδυ της Παρασκευής (11/02) όταν ένας άγνωστος του άρπαξε το κινητό από το χέρι.

Ο ηθοποιός τον κυνήγησε και ξαφνικά εμφανίστηκαν ομοεθνείς του ληστή οι οποίοι τον χτύπησαν και τον λήστεψαν αφήνοντάς τον αιμόφυρτο στο οδόστρωμα.

ADVERTISING

Μάλιστα του πέταξαν μπουκάλια μπύρας, που ευτυχώς δεν βρήκαν τον στόχο τους, ενώ δύο από αυτούς κρατούσαν μαχαίρια.

Ο κ. Μάινας αποκάλυψε το περιστατικό μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, σημειώνοντας ότι παραλίγο να χάσει τη ζωή του καθώς τον χτυπούσαν για αρκετή ώρα.

Ο Στέλιος Μάινας σε επιστολή του στην ιστοσελίδα aixmi.gr , τόνισε ότι σώθηκε τελικά χάρη στην παρέμβαση δύο Ελλήνων, ανάμεσα σε πλήθος αλλοδαπών που έμειναν απαθείς.

Ωστόσο, ο ηθοποιός, ο οποίος έχει λάβει πολλές φορές μέρος σε εκδηλώσεις για τα δικαιώματα των μεταναστών, έδειξε να κατανοεί το μίσος που δείχνουν αυτοί οι άνθρωποι, λόγω της δύσκολης ζωής τους.

"Είναι λογικό οι άνθρωποι που παστοποιούνται σε ένα τετραγωνικό, να θέλουν να ξεσπάσουν την οργή τους στο διπλανό τους", είπε χαρακτηριστικά.

Ο Στέλιος Μάινας σημείωσε ότι δεν πρόκειται να εγκαταλείψει την Πλατεία Βικτωρίας, παρά το ότι η γυναίκα του έχει πέσει θύμα κλοπής τρεις φορές και παρά αυτό που του συνέβη και άφησε αιχμές για την απουσία της αστυνομίας, που όπως αναφέρει στην επιστολή του, κάνει αισθητή την παρουσία της μόνο στις διαδηλώσεις

SHARE:

24Media Network