"Ανοίξτε τους λογαριασμούς των συνδικαλιστών"

ΚΤΙΡΙΟ ΔΕΗ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΟΚΟΝΔΥΛΗ - ΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΑΠΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ.             ( EUROKINISSI / ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΒΑΙΟΣ )
ΚΤΙΡΙΟ ΔΕΗ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΟΚΟΝΔΥΛΗ - ΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΑΠΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ. ( EUROKINISSI / ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΒΑΙΟΣ ) EUROKINISSI

Άνοιγμα των λογαριασμών των συνδικαλιστών της ΔΕΗ ζήτησε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων "Σπάρτακος". Ζητούν παρέμβαση της Δικαιοσύνης. Υπέρ των κινητοποιήσεων της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ

Άνοιγμα των λογαριασμών και έλεγχο του πόθεν έσχες των συνδικαλιστών της ΔΕΗ ζήτησε την Τρίτη ο Πρόεδρος του Σωματείου Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας Δυτικής Μακεδονίας "Σπάρτακος", Γιώργος Αδαμίδης, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην Πτολεμαϊδα.

Με αφορμή το πόρισμα του Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης που κρίνει παράνομες τις ενισχύσεις που κατέβαλε η ΔΕΗ προς τη ΓΕΝΟΠ, ο κ. Αδαμίδης έκανε λόγο για προπαγάνδα κατά του συνδικαλιστικού κινήματος και επισήμανε ότι θα πρέπει να υπάρξει παρέμβαση από τη δικαιοσύνη τόσο για το συγκεκριμένο θέμα όσο και για τα διαφυγόντα κέρδη από την κακή λειτουργία της επιχείρησης, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Σε ό,τι αφορά τις εξελίξεις στο χώρο της ενέργειας, το σωματείο εξέφρασε την αντίθεσή του στην περαιτέρω μετοχοποίηση της ΔΕΗ και επικαλέστηκε μάλιστα τις σχετικές αποφάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας και των Δημοτικών Συμβουλίων Κοζάνης, Εορδαίας, Αμυνταίου και Φλώρινας.

"Θα συμφωνούσαμε απόλυτα στην περαιτέρω μετοχοποίηση αν το υπουργείο οικονομικών και η κυβέρνηση δεσμεύονταν στον Έλληνα καταναλωτή ότι η τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος δεν θα αυξηθεί.

Θυμίζουμε ότι το ρεύμα στην Ελλάδα είναι το φθηνότερο σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης και ότι όπου υπήρξε τέτοιου είδους διαδικασία, η τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος, που είναι κοινωνικό αγαθό, διπλασιάστηκε και τριπλασιάστηκε" είπε ο κ. Αδαμίδης.

Γνωστοποίησε τέλος ότι ο "Σπάρτακος" συντάσσεται με τη ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ στην εξαγγελία των απεργιακών της κινητοποιήσεων, όποτε και αν αυτές ανακοινωθούν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Εισαγγελέας για τη ΓΕΝΟΠ

Ηλεκτροσόκ για τη ΓΕΝΟΠ

Στο σκοτάδι 84.387 νοικοκυριά και επιχειρήσεις

SHARE:

24Media Network