Αμφισβητεί μάρτυρες και φακό

Αμφισβητεί μάρτυρες και φακό

Αρνείται τα πάντα ο 25χρονος αστυνομικός των ΜΑΤ ο οποίος φαίνεται σε βίντεο και φωτογραφίες να χτυπάει γυναίκα φωτορεπόρτερ. Υποστηρίζει ότι την απώθησε

Δεν έχει καμία σημασία αν το αποθανάτισαν κάμερες και φωτογραφικές μηχανές. Ούτε αν το είδαν φωτορεπόρτερ και δημοσιογράφοι οι οποίοι ήταν μπροστά στο περιστατικό. Ο 25χρονος αστυνομικός των ΜΑΤ, αρνείται πως χτύπησε τη φωτορεπόρτερ της Ευρωκίνησης, Τατιάνα Μπόλαρη και λέει ότι μόνο την απώθησε, καθώς βρέθηκε στο βηματισμό του.

Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη στο Σύνταγμα, όταν διμοιρία των ΜΑΤ ξεκίνησε να απομακρύνει δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ. Τότε ένας αστυνομικός χτύπησε, για την ακρίβεια γρονθοκόπησε, τη φωτορεπόρτερ.

Ο ίδιος βέβαια υποστηρίζει ότι ουδέποτε της επιτέθηκε. Απλώς, την απώθησε γιατί βρέθηκε μπροστά του, την ώρα που μετακινούνταν.

Ιδού τι λέει στην κατάθεσή του:

“Την βρήκα στον βηματισμό του και απλώς την απώθησα. Ποτέ δεν κτύπησα την φωτορεπόρτερ”.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 25χρονος ισχυρίστηκε πως η φωτορεπόρτερ τον εξύβρισε.

Υπενθυμίζεται πως σε βάρος του έχει συνταχθεί δικογραφία γιατί γρονθοκόπησε τη φωτορεπόρτερ του πρακτορείου Eurokinissi.

Ο αστυνομικός αμφισβητεί και τις φωτογραφίες.

Καταρχήν κάνει λόγο για μία φωτογραφία ενώ υπάρχουν παραπάνω, αλλά ακόμα και αυτή την αποδίδει σε “παιχνίδι του φακού”, που έπιασε μια κίνηση σε μια στιγμή που μοιάζει σαν να χτυπάει την φωτορεπόρτερ.

“Αυτό που φαίνεται στη φωτογραφία ότι την κτυπώ είναι παραπλανητικό”.

Ενισχύει μάλιστα τα λεγόμενά του σημειώνοντας ότι “στη φωτογραφία δεν κρατώ κλομπ κι αυτό επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς μου”.

Υπενθυμίζεται ότι τόσο η φωτορεπόρτερ, όσο και τρεις αυτόπτες μάρτυρες έχουν καταθέσει ότι επρόκειτο για απρόκλητη επίθεση του άνδρα των ΜΑΤ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα