Ψηφοφορία News 24/7: Οι κορυφαίοι Έλληνες και ξένοι του 2018

Ψηφοφορία News 24/7: Οι κορυφαίοι Έλληνες και ξένοι του 2018

Το News 24/7 σας δίνει το λόγο για να ψηφίσετε τους Έλληνες και τους ξένους που σημάδεψαν με το έργο και την παρουσία τους το 2018. Θυμηθείτε γιατί διακρίθηκαν και ψηφίστε αυτούς που θέλετε με up vote.

Το 2018 ήταν μια χρονιά που σημαδεύτηκε από μεγάλα γεγονότα.

Η τραγωδία στο Μάτι και η ανάδειξη των ηρώων της διπλανής πόρτας, τα επιστημονικά επιτεύγματα με “ελληνική σφραγίδα”, οι εξελίξεις στο Brexit, το σκάνδαλο των ψηφιακών κολοσσών, η συμφωνία των Πρεσπών, η διάσωση των παιδιών στην Ταΐλάνδη αλλά και η έξοδος από τα μνημόνια, ήταν ανάμεσα στα γεγονότα που ξεχώρισαν.

Εμείς, ξεχωρίσαμε Έλληνες και ξένους που σημάδεψαν το έτος. Ανάμεσα στους Έλληνες επιλέξαμε πρόσωπα γνωστά ή λιγότερο γνωστά που με το έργο και την παρουσία τους εμπνέουν και δείχνουν νέους δρόμους. Ως προς τους ξένους, επιλέχθησαν τα πρόσωπα εκείνα που συζητήθηκαν περισσότερο, βραβεύτηκαν για το έργο τους ή πρωτοστάτησαν σε σημαντικές εξελίξεις για την ανθρωπότητα.

Παρακάτω μπορείτε να κάνετε up vote σε αυτούς που κερδίζουν την ψήφο σας, στις δύο κατηγορίες και να αναδείξετε τους κορυφαίους των κορυφαίων.

Ο λόγος σε εσάς. Σημείωση: Μπορείτε με το up vote σας να ψηφίσετε παραπάνω από έναν. Οι κορυφαίοι θα αναδειχθούν από το σύνολο των θετικών ψήφων.

Οι κορυφαίοι Έλληνες:

Οι κορυφαίοι ξένοι:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα