Απίστευτες φωτογραφίες από τη Ρόδο: "Χτυπούν" ηρωίνη δίπλα στον υπουργό Δικαιοσύνης

Απίστευτες φωτογραφίες από τη Ρόδο: "Χτυπούν" ηρωίνη δίπλα στον υπουργό Δικαιοσύνης

Μπροστά ο υπουργός Δικαιοσύνης Χ. Αθανασίου να πραγματοποιεί επίσκεψη στο παλιό νοσοκομείο Ρόδου και από πίσω τοξικομανείς να κάνουν χρήση ηρωίνης. Δείτε τις φωτογραφίες

Απίστευτες σκηνές απαθανατίστηκαν κατά την επίσκεψη, την Παρασκευή (28/02), του υπουργού Δικαιοσύνης Χαράλαμπου Αθανασίου στη Ρόδο και πιο συγκεκριμένα στο κτίριο του παλιού νοσοκομείου του νησιού.

Το συγκεκριμένο κτίριο αποτελεί εδώ και αρκετά χρόνια "ανοικτή πληγή", αφού είναι εγκαταλελειμμένο και λεηλατημένο και έχει γίνει άντρο τοξικομανών. Οι υποσχέσεις που έχουν δοθεί για αξιοποίηση του είναι πολλές και αποτελεί το "μήλον της έριδος" μεταξύ των υπουργείων Υγείας και Δικαιοσύνης, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι οριστικό μέχρι στιγμής.

Κατά την επίσκεψη του κ. Αθανασίου στον χώρο, αρκετοί τοξικομανείς βρίσκονταν περιμετρικά του κτιρίου αλλά υπήρχαν και τρία άτομα, τα οποία είχαν "ξεχαστεί" σε έναν λεηλατημένο θάνατο. Μάλιστα, την ώρα που ο υπουργός περνούσε από το συγκεκριμένο σημείο, οι παριστάμενοι είδαν έκπληκτοι τους τοξικομανείς να κάνουν μπροστά στα μάτια τους ενδοφλέβια χρήση ηρωίνης.

Απίστευτες φωτογραφίες από τη Ρόδο:
Απίστευτες φωτογραφίες από τη Ρόδο:

Πληροφορίες από fmtop.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Περιφέρεια
SHARE:

24Media Network