Αποθέωσαν τον Ψινάκη

Αποθέωσαν τον Ψινάκη
Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων, Δευτέρα 28 Φεβ. 2011. (EUROKINISSI / ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ) Eurokinissi

Υποδοχή ήρωα επιφύλαξαν στον Ηλία Ψινάκη οι συμβασιούχοι του τομέα καθαριότητας που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το χώρο που έγινε το Δημοτικό Συμβούλιο στην Πλατεία Κοτζιά. Τι τους απάντησε. Δείτε το βίντεο (Vid)

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν στον Ηλία Ψινάκη  οι συμβασιούχοι του τομέα καθαριότητας που έκαναν κατάληψη στην αίθουσα όπου διεξαγόταν η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο Ηλίας Ψινάκης τάχθηκε στο πλευρό τους και με το που τον είδαν άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα και να τον αποθεώνουν.

“Είσαι θεά” φώναζαν με μια φωνή οι συμβασιούχοι και συνέχιζαν λέγοντας “Εσένα θέλουμε” και “Ηλία γερά παρ’τους τα μυαλά”.

Ο Ψινάκης φαινόταν να το διασκεδάζει κάνοντάς τους νόημα να επαναλάβουν τα συνθήματα ενώ γύρισε προς το μέρος τους και τους είπε:”Καλώς ήρθατε, αλλά αργήσατε, όπως άργησα κι εγώ να ξυπνήσω”.

Οι συμβασιούχοι  κατήγγειλαν πως είναι απλήρωτοι τους τελευταίους δύο μήνες ενώ  διαμαρτύρονται για την απόφαση του δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη, να ακυρώσει τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου προκειμένου να μην αποσύρει από την ημερήσια διάταξη το θέμα της πρόσληψης 800 νέων συμβασιούχων με οκτάμηνη διάρκεια.

Δηλώνουν μάλιστα πως θα συνεχίσουν την κατάληψη στο δημαρχείο και τις επόμενες ημέρες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα