ΑΕΚ: Πάει για το μπαμ με Ζήση

ΑΕΚ: Πάει για το μπαμ με Ζήση

Έτοιμη να ολοκληρώσει μία σπουδαία κίνηση είναι η ΑΕΚ, αφού βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Νίκο Ζήση.

Ξαφνικά, Νίκος Ζήσης για την ΑΕΚ! Για τρίτη φορά τα τελευταία τέσσερα χρόνια η ΑΕΚ άνοιξε δίαυλο επικοινωνίας με τον έμπειρο γκαρντ, ωστόσο αυτή τη φορά φαίνεται ότι είναι πιο πιθανό από ποτέ να τον κάνει δικό της όπως ενημερώνει το Sport24.gr.

Η “Ενωση” βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον γκαρντ της Μπανταλόνα, αλλά και με την ισπανική ομάδα (στην οποία θα χρειαστεί να δοθεί ένα ποσό για την ελευθέρας του έμπειρου γκαρντ) και αν όλα κυλήσουν ομαλά τότε θα ολοκληρώσει μία από τις σπουδαιότερες μεταγραφές της εποχής του Μάκη Αγγελόπουλου!

Η συγκεκριμένη μεταγραφή θα έχει βέβαια διπλή σημασία. Από τη μία πλευρά, ο Νίκος Ζήσης θα επιστρέψει στην ομάδα που τον ανέδειξε, σε μία κίνηση που δείχνει ότι η ΑΕΚ τιμά την ιστορία της. Ακόμα μεγαλύτερη σημασία όμως έχει ότι η κίνηση έχει αγωνιστικά κριτήρια, αφού η έλευση του Ζήση αλλάζει τα δεδομένα σε όλα τα επίπεδα.

Με τον Νίκο Γκίκα να αναμένεται να μείνει δύο μήνες εκτός δράσης και την ΑΕΚ να ψάχνει τον αντικαταστάτη του Χάουαρντ Σαντ-Ρος, η παρουσία του Ζήση θα εξασφαλίσει αρχικά την απαραίτητη ασφάλεια που έψαχνε η “Ενωση” όλη την σεζόν στην θέση του πόιντ γκαρντ.

Παράλληλα, το γεγονός ότι έρχεται ένας Έλληνας – και μάλιστα πρώτης γραμμής – για να καλύψει την θέση του πόιντ γκαρντ, δίνει την ευκαιρία στην “Ένωση” να κοιτάξει προς άλλη κατεύθυνση για τον αντικαταστάτη του Σαντ-Ρος και να στραφεί σε κάποιον παίκτη που θα αγωνίζεται στις θέσεις των σούτινγκ γκαρντ και σμολ φόργουορντ, παγώνοντας πιθανότατα την περίπτωση του Σεμάζι Κρίστον, ειδικά αν συνυπολογίσει κανείς και την απόφαση να επεκταθεί το συμβόλαιο του Μάριο Τσάλμερς μέχρι το τέλος της σεζόν.

Τη φετινή σεζόν ο Ζήσης έχει στην Ισπανία 6.1 πόντους, 2.2 ριμπάουντ και 5.9 ασίστ μέσο όρο σε 17 λεπτά συμμετοχής με την φανέλα της Μπανταλόνα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα