Αντετοκούνμπο για Κόμπι και ρεπό με πίτσα και σμούθι

Αντετοκούνμπο για Κόμπι και ρεπό με πίτσα και σμούθι

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε όρεξη μετά την νίκη των Μπακς επί των Γουίζαρντς, δηλώνοντας ότι δεν έχει την νοοτροπία του Κόμπι, ότι ανυπομονεί να φάει πίτσα και σμούθι στο ρεπό του και ότι πλέον εστιάζει στην στιγμή.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν διατεθειμένος να μιλήσει για πολλά πράγματα μετά την νίκη των Μπακς με 133-122 επί των Γουίζαρντς, όπου σημείωσε ακόμα ένα triple-double, σπάζοντας δύο ρεκόρ του Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ. Και το αποτέλεσμα ήταν απολαυστικό.

Ο Γιάννης, όπως μεταδίδει το Sport24.gr, έδωσε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες απαντήσεις σε πολλά θέματα, τόνισε ότι πλέον εστιάζει στο να απολαμβάνει την στιγμή και όχι στο αποτέλεσμα, ξεκαθάρισε ότι δεν είναι ο Κόμπι Μπράιαντ παρά ελέγχει με διαφορετικό τρόπο έναν αγώνα, αποθέωσε τον Μπρουκ Λόπεζ, μίλησε για τους περιπάτους που κάνει για να ηρεμήσει και τόνισε ότι ανυπομονεί να φάει.. πίτσα, σμούθι και φτερούγες κοτόπουλου στο ρεπό του.

Αναλυτικά, ο Γιάννης δήλωσε:

Για το πότε ξέρει ότι πρέπει να σταματήσει να πασάρει σε έναν αγώνα και να αρχίσει να σουτάρει περισσότερο όταν το παιχνίδι πάει στον πόντο: “Δεν το κάνω αυτό. Δεν είμαι ο Κόμπι. Δεν σκέφτομαι “είμαστε πάνω δύο πόντους ή κάτω δύο πόντους και πρέπει να σουτάρω”. Απλώς θέλω να πάρω την σωστή απόφαση την σωστή στιγμή. Κάποιες φορές θα είναι να σκοράρω, κάποιες να πασάρω. Δεν είμαι ο Μπράντλεϊ Μπιλ”.

Για το αν σκέφτεται τα playoffs: “Δεν με ενδιαφέρουν τα playoffs αυτή τη στιγμή, αλλά πώς θα βελτιωθούμε σε κάθε παιχνίδι και θα περνάμε καλά. Ξέρω την προσωπικότητά μου. Ξέρω ότι θα είμαι έτοιμος όταν έρθουν τα playoffs, αλλά είναι πολύ μακριά αυτή η μέρα. Δεν γίνεται να το σκέφτομαι κάθε μέρα γιατί θα εξαντληθώ. Αυτή τη στιγμή θέλω να περάσω καλά με τους συμπαίκτες μου. Ξέρω ότι θα είμαστε έτοιμοι όταν έρθει η ώρα”.

Για το πού οφείλεται ότι παίζει καλά τον τελευταίο καιρό: “Νομίζω πως το γεγονός ότι περνάμε καλά είναι ένας λόγος που παίζω καλά. Πλέον ελέγχω καλύτερα το παιχνίδι και αυτό δεν αφορά μόνο το σκοράρισμα, αλλά και άλλα κομμάτια του παιχνιδιού. Σκέφτομαι μόνο να πάρω την σωστή απόφαση”.

Για τον τρόπο σκέψης του που έχει αλλάξει: “Το αποτέλεσμα στην κανονική περίοδο δεν με ενδιαφέρει, αλλά η εξέλιξη, η βελτίωσή μας. Αύριο θα ακολουθήσω την ρουτίνα μου και θα εστιάσω εκεί. Θα πάω να περπατήσω 20 λεπτά όπως κάνω πάντα, ή αν κάνει κρύο θα βγω βόλτα με το αμάξι. Όταν έρθει ο αγώνας θα εστιάσω εκεί. Φέτος εστιάζω καλύτερα στο να απολαμβάνω την στιγμή και να μην αφήνω το μυαλό μου να ταξιδεύει και να σκέφτεται τα playoffs ή το πρωτάθλημα γιατί αυτή η δουλειά έχει άγχος οπότε προσπαθώ να το κάνω διαφορετικά πλέον”.

Για το παιχνίδι με τους Γουίζαρντς: “Τρέχουν πολύ και πρέπει να είσαι έτοιμος. Παίκτες όπως ο Γουέστμπρουκ και ο Μπιλ έρχονται κατά πάνω σου. Αν δεν κάνεις τείχος μπροστά τους θα σου κάνουν ζημιά. Ό,τι και να κάνεις στην επίθεση, πρέπει να γυρίσεις αμέσως στην άμυνα για να μην έχεις πρόβλημα. Χάσαμε διαφορά 26 πόντων και τους αφήσαμε να επιστρέψουν στο παιχνίδι. Στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα κάναμε καλή δουλειά, αλλά πρέπει να βελτιώσουμε το κομμάτι που χάσαμε την συγκέντρωσή μας και επέστρεψαν στο ματς”.

Για το γεγονός ότι οι Μπακς έχουν 9 νίκες στα τελευταία 10 παιχνίδια τους και πού οφείλεται αυτό: “Νομίζω ότι απλώς περνάμε καλά. Κάνουμε ό,τι χρειάζεται, παίζουμε σκληρά στην άμυνα, κάνουμε καλύτερη δουλειά, ο Μπρουκ Λόπεζ ηταν απίστευτος σήμερα. Το άκουσες Μπρουκ; Είπα ότι είσαι εκπληκτικός σήμερα! Τα παιδιά ανοίγουν το γήπεδο για εμένα και παίρνουν τις σωστές αποφάσεις. Το βασικό είναι ότι περνάμε καλά”.

Για τον αγώνα με τους Σίξερς που ακολουθεί: “Ανυπομονώ να πάρω το ρεπό μου, να φάω την πίτσα πεπερόνι μου, το σμούθι μου και τις φτερούγες κοτόπουλου και μετά θα εστιάσω στον αγώνα. Έχουν απίστευτη σεζόν και θα είναι δύσκολο, ειδικά στην έδρα τους. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να τελειώσουμε καλά τα συνεχόμενα παιχνίδια. Όχι απαραίτητα να νικήσουμε, αλλά να παίξουμε όμορφο μπάσκετ”.

Δείτε τα VIDEO με τις δηλώσεις του Γιάννη:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα