Αντετοκούνμπο: Μοιραζόμουν τα παπούτσια με τον αδερφό μου, τώρα έχω δική μου σειρά

Αντετοκούνμπο: Μοιραζόμουν τα παπούτσια με τον αδερφό μου, τώρα έχω δική μου σειρά
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο AP

Ο Γιάννης Αντενονκούμπο βρέθηκε στο Ζάππειο για την παρουσίαση του πρώτου του παπουτσιού από τη Nike, που φέρει το παρατσούκλι του "Freak1" και συγκίνησε με τα λόγια του πάνω από 100 εκπροσώπους του Τύπου που ήταν εκεί.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, το παιδί που δίχως υλικά εφόδια, οπλισμένος με υπέρμετρο ταλέντο και ήθος ψυχής, κατάφερε να φτάσει στην κορυφή: Παίζει στην ομάδα των Μιλγουόκι Μπακς και κέρδισε το βραβείο του MVP για τη φετινή σεζόν στο NBA.

Μετά τον συγκλονιστικό ευχαριστήριο λόγο του κατά την παραλαβή του κορυφαίου βραβείου που προσέφερε ρίγη συγκίνησης και που θα μείνει στην ιστορία, έρχεται να στείλει άλλο ένα μήνυμα με ξεχωριστό τρόπο.

Ο 24χρονος Γιάννης παρουσίασε για πρώτη φορά παπούτσι με την υπογραφή του, τα οποία μάλιστα θα φέρουν και το παρατσούκλι του “Freak1”, και μοιράστηκε το γεγονός στον λογαριασμό του στο Instagram με ένα ξεχωριστό μήνυμα.

Ο Έλληνας φόργουορντ θυμήθηκε την εποχή που ήταν μικρό παιδί και μοιραζόταν τα παπούτσια με τον αδερφό του, Θανάση, και υπογράμμισε ότι με σκληρή δουλειά και αφοσίωση όλα τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.

“Από τότε που μοιραζόμουν παπούτσια με τον αδερφό μου, Θανάση, μέχρι τώρα που έχω παπούτσι με τη δική μου υπογραφή. Με σκληρή δουλειά και αφοσίωση τα όνειρα πραγματικά μπορούν να γίνουν πραγματικότητα!”.

Για την Εθνική στο Παγκόσμιο Κύπελλο σχολίασε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που θα πάμε στο Παγκόσμιο. Έχω μιλήσει ήδη με αρκετούς συμπαίκτες μου για την διοργάνωση. Δεν πιστεύω ότι θα έχω πρόβλημα με τους κανονισμούς, καθώς η άποψή μου είναι ότι το μπάσκετ είναι ένα. Δεν ξέρω σε ποια θέση θα αγωνίζομαι, είναι θέμα του προπονητή, αυτά θα τα δούμε μέσα στο γήπεδο”.

Για την κατάκτηση του βραβείου MVP της κανονικής διάρκειας του ΝΒΑ και το ξέσπασμά του επί σκηνής: “Συζητούσα με τους δικούς μου λίγο πριν βγω στη σκηνή ότι δεν θα κλάψω. Δεν είχαμε κλάψει ποτέ στη ζωή μου και δεν κλαίω γενικά στη ζωή μου παρά μόνο όταν πέθανε ο πατέρας μου. Αλλά όταν ανέβηκα για να παραλάβω το βραβείο είδα τη ζωή μου σαν να περνάει μπροστά μου σαν φιλμ από ταινία και δεν μπορούσα να συγκρατηθώ. Πραγματικά ένιωσα τόσο όμορφα και τόσο περήφανα εκεί πάνω”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα