Τελικός κυπέλλου 2019: Απαγορεύεται κάθε δημόσια συνάθροιση στο κέντρο της Αθήνας

Τελικός κυπέλλου 2019: Απαγορεύεται κάθε δημόσια συνάθροιση στο κέντρο της Αθήνας
Κόσμος στο Κέντρο της Αθήνας Eurokinissi

Με Απόφαση του Αττικάρχη, λόγω της διεξαγωγής του τελικού αγώνα ποδοσφαίρου για το Κύπελλο Ελλάδος μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ –ΠΑΟΚ, δεν θα επιτραπεί για λόγους δημόσιας ασφάλειας, κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση, κατά το χρονικό διάστημα από το απόγευμα της Πέμπτης έως το πρωί της Κυριακής στους δρόμους του κέντρου της Αθήνας

Με Απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, λόγω της διεξαγωγής του τελικού αγώνα ποδοσφαίρου για το Κύπελλο Ελλάδος μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, στο Στάδιο Ο.Α.Κ.Α. το βράδυ του Σαββάτου, δεν θα επιτραπεί για λόγους δημόσιας ασφάλειας, κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση, κατά το χρονικό διάστημα από τις 6 το απόγευμα της Πέμπτης έως και τις 6 το πρωί της Κυριακής, στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας όπου βρίσκεται ο σύνδεσμος του ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, η απαγόρευση αφορά τις οδούς:

Μάρνη (από τη συμβολή της με οδό 28ης Οκτωβρίου) – συνέχεια Καρόλου – Πλατεία Καραϊσκάκη – Αχιλλέως – αριστερά Κολωνού – αριστερά Π. Τσαλδάρη (Πειραιώς) – Πλατεία Ομονοίας – Σταδίου – αριστερά Εμμ. Μπενάκη – δεξιά Ακαδημίας – αριστερά Ζωοδόχου Πηγής – αριστερά Ανδρέα Μεταξά – αριστερά Εμμ. Μπενάκη – δεξιά Σόλωνος – αριστερά Θεμιστοκλέους – δεξιά Ακαδημίας – Πλατεία Κάνιγγος – Χαλκοκονδύλη – δεξιά 28ης Οκτωβρίου (μέχρι τη συμβολή με Μάρνη).

Υπενθυμίζεται πως ο τελικός θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία οπαδών και με ελάχιστες ονομαστικές προσκλήσεις που έχουν δοθεί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα