Άρης – ΟΦΗ 3-1: Με ανατροπή πήρε κεφάλι για την 5η θέση

Άρης – ΟΦΗ 3-1: Με ανατροπή πήρε κεφάλι για την 5η θέση

Ο Άρης πήρε τη νίκη με σκορ 3-1 απέναντι στον ΟΦΗ στο "Κλ. Βικελίδης" και κατάφερε να περάσει στην 5η θέση με 37 πόντους.

Το τρίποντο πανηγύρισε ο Άρης, ο οποίος κέρδισε τον ΟΦΗ στο “Κλ. Βικελίδης” με ανατροπή. Το σκορ άνοιξαν οι Κρητικοί με το Σακόρ στο 21′, αλλά με δύο γκολ του Μπρούνο Γκάμα στο 42′ και στο 73′ η ομάδα της Θεσσαλονίκης πέτυχε την ανατροπή με τον Κόρχουτ να διαμορφώνει στο 80′ το τελικό 3-1.

Κάπως έτσι ο Άρης προσπέρασε τους Κρητικούς στην βαθμολογία και βρίσκεται στην 5η θέση των playoffs με 37 βαθμούς.

1. ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΕΡΜΑ

Στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου της αναμέτρησης ο ΟΦΗ ήταν εκείνος που είχε την κατοχή και την πρωτοβουλία στο παιχνίδι του. Οι Κρητικοί κυκλοφορούσαν την μπάλα και προσπαθούσαν να δημιουργήσουν τις συνθήκες μπροστά από την εστία του Κουέστα.

Τελικά, ο ΟΦΗ κατάφερε στο 21ο λεπτό να ανοίξει και το σκορ. Ο Μάνος μέσα από την περιοχή γύρισε πιο πίσω στον Σακόρ, ο οποίος με πλασέ κέρδισε τον τερματοφύλακα του Άρη για το 1-0. Στη συνέχεια η ομάδα του Γιώργου Σίμου συνέχισε την πίεση με τους Κρητικούς να σημειώνουν τελικές (Νέιρα 26′ – Μάνος 29′).

2. ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΑΡΗΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Μέχρι και το 40ο λεπτό, ο Άρης δεν είχε βγάλει κάποια αντίδραση στο παιχνίδι του, με τις μάχες στη μεσαία γραμμή να κυριαρχούν και τον ΟΦΗ να έχει την κατοχή κατά 60%.

Ωστόσο, πριν το ημίχρονο η ομάδα του Μίχαελ Ένινγκ είχε την απάντησή του. Ο Ροζ έκανε κίνηση από τα δεξιά, έβγαλε μία κάθετη πάσα, ο Λάρσον άφησε την μπάλα και ο Μπρούνο Γκάμα πλάσαρε τον Γουάλι μέσα από την περιοχή.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Άρης (Ένινγκ): Κουέστα, Ρόζ, Κόρχουτ, Δεληζήσης, Ούγκο Σόουζα, Βέλεθ, Σάσα, Φετφατζίδης, Μπρούνο Γκάμα, Λάρσον, Ιντέγιε

ΟΦΗ (Σίμος): Γουάλι, Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Σακόρ, Μεγιάδο, Ναμπί, Νέιρα, Σεμέντο, Μάνος

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα