Αθλητικές μεταδόσεις: Μάχη ΑΕΚ – Προμηθέα, ο Ολυμπιακός υποδέχεται το Λαύριο, πού θα δείτε τα παιχνίδια

Διαβάζεται σε 2'
Αθλητικές μεταδόσεις: Μάχη ΑΕΚ – Προμηθέα, ο Ολυμπιακός υποδέχεται το Λαύριο, πού θα δείτε τα παιχνίδια
EUROKINISSI

Τζάμπολ στην 20η αγωνιστική της Stoiximan Basket League με τρεις αναμετρήσεις. Δυνατές μάχες στην Elite League. Πού θα δείτε τα παιχνίδια.

Ανοίγει η αυλαία της της 20ής αγωνιστικής της Stoiximan Basket League με τρία παιχνίδια.

Πρώτος χρονικά ρίχνεται στη μάχη ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται το Λαύριο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (17:15, ΕΡΤ3, Match Center από το SPORT24). Οι ερυθρόλευκοι προέρχονται από σπουδαίο αποτέλεσμα απέναντι στη Βίρτους Μπολόνια για την EuroLeague και θέλουν να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί απέναντι στην ομάδα του Κώστα Μέξα.

Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται στο 17-2 και την δεύτερη θέση της βαθμολογίας και αναζητούν την 18η νίκη τους στη σεζόν, ενώ το Λαύριο είναι στην ένατη θέση της κατάταξης με ρεκόρ 7-12.

Δυνατό ματς στα Άνω Λιόσια με την ΑΕΚ Betsson να υποδέχεται τον Προμηθέα σε αγώνα κεκλεισμένων των θυρών στα Άνω Λιόσια (20:15, ΕΡΤ3, Match Center από το SPORT24). Η Ένωση βρίσκεται στην έκτη θέση της κατάταξης με 8 νίκες και 11 ήττες, ενώ οι Πατρινοί στην τέταρτη με ρεκόρ 11-8. Αμφότερες οι ομάδες ψάχνουν το θετικό αποτέλεσμα για να διατηρήσουν το προβάδισμά τους, οι κιτρινόμαυροι για την έκτη θέση και η ομάδα του Παπαθεοδώρου για την τέταρτη.

Στο ενδιάμεσο παιχνίδι της ημέρας, ο Απόλλωνας Πάτρας υποδέχεται το Περιστέρι bwin (18:00, ΕΡΤSports1, Match Center από το SPORT24). Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων αποτυπώνεται και στον βαθμολογικό πίνακα, καθώς οι Πατρινοί βρίσκονται στην τελευταία θέση με ρεκόρ 3-16, ενώ η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη είναι στην τρίτη θέση με 12-7.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα