Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Ολυμπιακός-Φερεντσβάρος και μπασκετικό Final Eight

Διαβάζεται σε 2'
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Ολυμπιακός-Φερεντσβάρος και μπασκετικό Final Eight
EUROKINISSI

Πλούσιο το αθλητικό πρόγραμμα σήμερα, Πέμπτη με Conference League για τους “ερυθρόλευκους”. Ώρα Κυπέλλου για το μπάσκετ, με Παναθηναϊκός – ΑΕΚ και ΠΑΟΚ – Άρης.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον πρώτο αγώνα του Ολυμπιακού στο Conference League έχει ήδη αρχίσει, με τους ερυθρόλευκους να αντιμετωπίζουν το βράδυ της Πέμπτης (15/02) στο “Καραϊσκάκης” την ουγγρική Φερεντσβάρος, στο πρώτο από τα δύο ραντεβού των δύο ομάδων για τα μπαράζ της φάσης των “16” της τρίτη τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 19:45 και θα μεταδοθεί από το COSMOTE SPORT 2 HD, ενώ μπορείτε να παρακολουθήσετε την εξέλιξή της LIVE από το SPORT24.

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρας, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

Τζάμπολ στο Final 8

Η ώρα για το πρώτο τζάμπολ στο Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ έφτασε, με δύο δυνατές αναμετρήσεις να ανοίγουν τον χορό στο Ηράκλειο Κρήτης.

Πρώτοι χρονικά μπαίνουν στα Δύο Αοράκια ο Παναθηναϊκός AKTOR και η ΑΕΚ Betsson, με τις δύο ομάδες να ξανασυναντώνται σε διάστημα λίγων ημερών (15/2, 18:00, COSMOTE SPORT 5, Match Center από το SPORT24). Αυτή τη φορά για τον θεσμό του Κυπέλλου, με το διακύβευμα να είναι ένα εισιτήριο για την ημιτελική φάση.

Ο Εργκίν Αταμάν αναμένεται να έχει στην διάθεσή του τον Κώστα Σλούκα, όπως ανέφερε ο έμπειρος τεχνικός σε δηλώσεις του την παραμονή του παιχνιδιού. Θυμίζουμε ότι από πλευράς Ένωσης ο Τζάστιν Τίλμαν έχει τεθεί εκτός λόγω του κατάγματος που υπέστη, ενώ η “Ένωση” δύσκολα θα έχει και τον Δημήτρη Φλιώνη.

Τρεις ώρες αργότερα ΠΑΟΚ και Άρης ρίχνονται στη μάχη για το δεύτερο, χρονικά, εισιτήριο (15/2, 21:00, COSMOTE SPORT 5, Match Center από το SPORT24). Όπως συνέβη και με το προηγούμενο ζευγάρι, η ομάδα του Τακιανού και εκείνη του Καστρίτη αντιμετωπίζουν εκ νέου η μία την άλλη σε μικρό χρονικό διάστημα.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

Παναθηναϊκός AKTOR – ΑΕΚ Betsson (15/2, 18:00, COSMOTE SPORT 5, Match Center από το SPORT24)
ΠΑΟΚ – Άρης (15/2, 21:00, COSMOTE SPORT 5, Match Center από το SPORT24)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα