Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε τα κρίσιμα ματς Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στη EuroLeague

Διαβάζεται σε 3'
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε τα κρίσιμα ματς Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στη EuroLeague

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ρίχνονται στη μάχη των πλέι οφ της EuroLeague. Πού θα δείτε τον ημιτελικό Μπάγερν – Ρεάλ στο Champions League.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει μπροστά του μία τεράστια πρόκληση απόψε (30/4). Οι “πράσινοι” αντιμετωπίζουν την Μακάμπι στο Βελιγράδι (20:00, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24) στο Game 3 των playoffs, θέλοντας να πάρουν ξανά το πάνω-χέρι στην σειρά, που βρίσκεται στο 1-1 έπειτα από τα πρώτα δύο παιχνίδια στο ΟΑΚΑ.

Σε αυτή του την προσπάθεια το “τριφύλλι” δεν θα έχει μαζί του τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ – ο οποίος βρίσκεται στην Ισπανία για εξετάσεις – κάτι που σημαίνει ότι ο Ιωάννης Παπαπέτρου λογικά θα πάρει χρόνο συμμετοχής σε θέση πάουερ φόργουορντ.

Η Μακάμπι από την πλευρά της θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τον τραυματία Γουέιντ Μπάλντουιν, ελπίζοντας ότι ο Αμερικανός θα καταφέρει να αγωνιστεί, με την συμμετοχή του ωστόσο να χαρακτηρίζεται εξαιρετικά αμφίβολη.

Ο Ολυμπιακός περιμένει απόψε (30/4) την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ (21:30 Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) στο Game 3 των playoffs, στο πιο κομβικό ματς της σειράς, που βρίσκεται στο 1-1.

Οι “ερυθρόλευκοι” έκαναν αυτό που έπρεπε στην Βαρκελώνη, όπου χάρη στην νίκη τους στο Game 1 πήραν το πλεονέκτημα έδρας. Τώρα καλούνται – ξεκινώντας από το αποψινό ματς – να εκμεταλλευτούν την έδρα τους (που θα είναι κατάμεστη, αφού έχει ανακοινωθεί sold out) ώστε να προκριθούν στο Final Four του Βερολίνου. Υπενθυμίζεται ότι ο νικητής κρίνεται στις 3 νίκες.

Το ευχάριστο για τον Ολυμπιακό είναι ότι θα έχει ξανά στην διάθεσή του τον Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος απουσίασε από τα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς λόγω ασθένειας. Η Μπαρτσελόνα αναμένεται και αυτή να παραταχθεί πλήρης.

Πού θα δείτε τον ημιτελικό Μπάγερν – Ρεάλ στο Champions League

Το Champions League επιστρέφει και το ενδιαφέρον είναι στραμμένο στο πρώτο παιχνίδι της Μπάγερν με τη Ρεάλ στα ημιτελικά της μεγάλης διοργάνωσης.

Παράλληλα, το πρόγραμμα της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει το Βίκος Cola Elite Neon Cup 2024, το μεγαλύτερο διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου νέων στην Ελλάδα.

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρας, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Τρίτης

  • 12:30 Βίκος Cola Elite Neon Cup: Ολυμπιακός – Ανόρθωση / Novasports Start
  • 13:40 Βίκος Cola Elite Neon Cup: Άστον Βίλα – Ντουμπάι Σίτι / Novasports Start
  • 14:50 Βίκος Cola Elite Neon Cup: Παναθηναϊκός – Culture FC / Novasports Start
  • 16:00 Βίκος Cola Elite Neon Cup: Άστον Βίλα – Πανιώνιος / Novasports Start
  • 17:10 Βίκος Cola Elite Neon Cup: Παναθηναϊκός – Άρης / Novasports Start
  • 21:00 Saudi Super Cup: Αλ Ίτιχαντ – Αλ Χιλάλ / COSMOTE SPORT 2 HD
  • 22:00 Championship: Κόβεντρι – Ίπσουιτς / COSMOTE SPORT 8 HD
  • 22:00 Champions League: Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης / COSMOTE SPORT 1 HD

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα